Kontakt os

Markant vækst også i 2017

LandboGruppen med fem afdelinger spredt ud over landet oplever en fortsat markant vækst her i 2017. Et stort antal landmænd har valgt at sælge deres ejendom i et samarbejde med LandboGruppen, og medarbejderne udpeges ofte til at vurdere ejendomme:

”Vi har her i 2017 oplevet den største omsætning af ejendomme målt på kontantpris i de sidste ni år. Ejendommene bliver generelt solgt til gode priser i kraft af, at fødevaresektoren er præget af større optimisme end tidligere, og LandboGruppen fastholder en meget stor markedsandel,” siger Bent Holm.

Den positive udvikling betyder, at LandboGruppen lige nu mangler gode produktionsejendomme for at kunne leve op til efterspørgslen. Der er 878 aktive i købskartoteket, og tallet nærmer sig 1.000, mens vi har 4.200 følgere på facebook. Det er et udtryk for, at der er stor interesse for handel med landbrug. Men også investeringer udefra – fra ind- og udland – medvirker til efterspørgslen. De sker i en stille og rolig, men dog positiv udvikling. De er i stigning og er kommet for at blive.

Julemanden