Veldrevet og velholdt kvægejendom med et godt bygningssæt

Rammelhøjvej 204, 9870 Sindal

Ejendommen "Holtet" er en velholdt tidligere kvægejendom, hvor der idag er kviepasningsaftale med nabo. Er beliggende nord for Lendum.
 
Ejendommens samlede areal udgør 77,2398 ha, heraf er 74,04 ha i omdrift. Arealet er beliggende samlet ved ejendommen. Markerne drives hovedsageligt med grovfoder og korn.
 
Ejendommens driftsbygninger er, for hovedpartens vedkommende, opført i søstenselementer med grøn trempel. Halmhus er i grønne stålplader og garage i røde sten. Tagene er eternit. Driftsbygningerne består af følgende:
 
Løsdriftsstald: Litra H på 1642 m2 er, for den ældste dels vedkommende, en 2 rk. sengebåse-stald. Den nyere del er med 4 rk. sengebåse. Derudover er der række med tidligere spaltebokse. Der er ialt 175 sengebåse og med mulighed for at lave flere på spalterne til mindre kreaturer. I gavlen er der udleveringsboks. Stalden er åben i sider og kip.
 
Foderlade: Litra D på 714 m2. Indrettet med 2 køresiloer til ca. 500 m2 ensilage. Siden mod gårdspladsen bruges til maskiner, halm m.m. Der er diverse siloer og valse i bygningen. Porte i begge sider.
 
Halmlade: Litra C på 412 m2, opført i limtræsbuer med port i gavlen. Der er sandbund.
 
Garage/fyrrum/maskinhus: Litra B på 336 m2. Indrettet med garage, fyrrum og maskinhus. Opført i stålbuer og med støbt gulv. Port i gavlen. Halmfyret er et ældre småballefyr.
 
2 stk. gylletanke på hhv. 800 m3 og 2550 m3. Begge er synet den 01.11.2010.
 
Almindelig pæn vedligeholdt maskinpark. Se liste.
 
Boligen: Litra A er ifølge BBR på 222 m2 og opført i 1904/1985. Indrettet som følgende:Baggang, toilet, stort køkken/alrum, kontor med opgang til 1. sal, badeværelse med bruser, stor stue med udgang til have, forgang og viktualierum.1. sal: 3 værelser, stort soveværelse, som kan deles samt badeværelse med bruser. Veldrevet og velholdt kvægejendom med et godt bygningssæt.God maskinpark.Pæn bolig med flot have.

Kontakt os

Hans W. Henriksen

Hans W. Henriksen

Direktør, agrarøkonom og ejendomsmægler, MDE

Mobil: 3089 0508 Telefon: 9624 2443 / E-mail: hwh@landbogruppen.dk

Jeg har arbejdet som ejendomsmægler siden 1995. Jeg er oprindeligt uddannet agrarøkonom og er selvstændig landmand. Som ejendomsmægler har jeg været med til at få mange landbrugshandler til at gå op i en højere enhed. Du vil som kunde møde mig indenfor køb og salg af alle typer af landbrugsejendomme i Nordjylland. Jeg har desuden gode kontakter til Sverige.Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig godt videre i din søgen efter den rigtige landbrugsejendom.

Ansvarlig mægler: Hans W. Henriksen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning