Ryetvej 20

9381 Sulsted

Spændende hesteejendom nær Aalborg

 
20 minutter fra Aalborgs centrum ligger denne fantastiske hesteejendom med et udeanlæg, som kan anvendes året rundt. 
 
Et areal på 3000 m2 i folden er drænet og armeret med denne specielle HIT-armering som sørger for at hestene kan gå ude året rundt. Fra folden er der adgang til løsdriftsstalde, foder- og læskure.  I staldene/løsdrift er der plads til ca. 20 heste og dermed mulighed for god indtjening ved opstaldning. Der er indendørs ridebane på 20x40 m og udendørs på 20x60 m samt lille longebane. Stor rytterstue med brændeovn og køkkenfaciliteter, opvarmet saddelrum samt opvarmet toilet.
 
Ejendommens arealer er fordelt på 12,61 ha græsmarker 5 ha skov med ridestier, hvilket giver en meget varieret natur med marker, skov, søer og græsarealer ned til Lindholm Å. Omkring ejendommen er der anlagt hestefolde med 5 km vandrestier, således at hestene får naturlig motion.
 
Driftsbygningerne består af følgende:
Litra A: Maskinhus på 343 m2 opført i 2011 i stålbuer med stålpladetag og elementvægge. Bunden er belagt med knust asfalt.
Litra B: Tidligere lade på 408 m2 som er renoveret i 2011 med tagkontruktion, stålpladetag og murede ydermure. Laden er ombygget til foderlade, løsdriftsstald og spiltove. Desuden indrettet med 40 m2 rytterstue med brændeovn og køkkenfaciliteter samt toilet.
Litra C: 242 m2 med stålbuer, stålpladetag og murede ydermure. Indrettet med sadelrum, lager og garager.
Litra D: Ridehal på 1226 m2 opført i stålbuer med eternittag og stålpladebeklædning. Indrettet til ridebane + mindre areal til halm og maskiner.
Litra E: Læskur på 35 m2 med træbeklædning og stålpladetag.
Litra L: Løsdriftstald på 126 m2 med træbeklædning og stålpladetag.
 
Boligen består af fritliggende 1½ plans hvidmalet stuehus med eternittag. Samlet boligareal på 228 m2 fordelt på stor vinkelstue med brændeovn, 3 værelser, køkken med spiseplads, viktualierum, 2 badeværelser, baggang og entre med trappe til første sal, hvor der er stue, 2 værelser og disponibelt loftsrum. Ejendommen opvarmes med jordvarme og der er i 2010 lavet nye septictanke (3 kammer) med afløb til 100% bionedbrydeligt pilerensningsanlæg.
 
Ejendommens arealer drives økologisk og udover hektarstøtten udgør økologistøtten kr. 870,- + kr. 500,- for nedsat kvælstof pr. ha. For at modtage de sidste kr. 500,- skal ansøger være med i gødningsregistret. Der må maksimalt bruges 60 kg udnyttet N per ha for hele bedriften.
 
Under 5 min's kørsel fra motorvej, skole og indkøbsmuligheder, 10 min på cykel til offentlig transport/bus til Aalborg. En spændende ejendom for de hesteinteresserede, hvor der stadig er mulighed for at sætte sit eget personlige præg på ejendommen.
 
Se mere om opstaldning på hjemmesiden: ryets-naturløsdrift.dk

Kontakt mægler

Lynge Nielsen

Lynge Nielsen

Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Jeg har været ejendomsmægler ved LandboNord fra 2002 til 2008 og var med til at etablere LandboGruppen på landsplan som en fælles ejendomsmæglerkæde i 2008. Jeg er uddannet ejendomsmægler og valuar. Jeg har tidligere været vurderingskonsulent i Nykredit, ansat ved Spar Nord og har desuden været selvstændig ejendomsmægler. Som kunde vil du møde mig indenfor alle typer handel indenfor landbrug, såsom hobby- og produktionslandbrug. Det driver mig som mægler at give både køber og sælger en god oplevelse med handlen. Det er det, jeg arbejder for hver dag!

M: 2966 7858 T: 9624 2442 E: lni@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Lynge Nielsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning