Kontakt os

Svine- / planteavlsvirksomhed med 100 ha.

 • Plantegninger
 • Kort

Mejrupvej 5, 7451 Sunds

Meget velholdt svine-/planteavlsvirksomhed med 2200 stipladser. Ejendommen er beliggende knap 10 km. fra Sunds.

Til virksomheden hører i alt ca. 100 ha. Jorden fordeler sig med ca. 92 ha. ager og ca. 8 ha. bygningsparcel, vej, læhegn, mm. Jorden er beliggende primært i 2 store reelle stykker tæt på ejendommen og et mindre stykke lidt fra ejendommen med permanent græs. Alt agerjord kan vandes og er meget velegnet til kartoffelproduktion.

Ejendommen Mejrupvej 5 består af et yderst velholdt bygningssæt, der omfatter 3 sammenhængende åbne stalde samt en ældre stald, hvor der forefindes 2200 stipladser.

Staldene fremstår i røde sten med gardinsider og har en god loftshøjde. Der er god ventilation i staldene og de er indrettet med plastinventar, varme i gulvene og med overdækning. Staldene kan anvendes til FRATS. På ejendommen findes vådfoderingsanlæg, med tilhørende maleblandeanlæg. Herudover forefindes gastæt silo og lagerkapacitet i bygningerne, hvor der er god mulighed for opbevaring af afgrøderne. 3 stk. gylletanke med en kapacitet på hhv. 2.000 m³, 603 m³ og 3000 m³ samt maskinhus, værksted, lagerbygning til opbevaring af korn/kartofler mm.

Ejendommen har en miljøtilladelse til 8.700 slagtesvin (34 – 108 kg).

Stort præsentabelt stuehus på hele 238 m2, hvoraf de 90 m2 findes på 1 salen. Boligen er løbende renoveret, og fremstår både indvendig og udvendigt flot og moderne. Stuehuset har en god loftshøjde både i stuen og på 1. salen. Der er kommet helt ny tagkonstruktion på ejendommen. Herudover er der flot terrasse og en parklignende have, hvorfor boligen samlet set fremtræder meget idyllisk.

Virksomhedens velarronderede jordtilliggende og de vedligeholdte driftsbygninger gør, at ejendommen har masser af potentiale, og vil kunne give et fornuftig afkast fra dag et.

Ejendommen sælges uden besætning, maskiner, beholdninger og leveringsrettigheder til Karup kartoffelmelsfabrik. Hvis køber ønsker det, kan maskiner og leveringsrettigheder tilkøbes.

Mejrupvej 5 er en meget præsentabel, veldrevet og velholdt virksomhed.

 • Sagsnummer 500-1336
 • Type Planteavlsbrug/agerbrug,
  Svinebrug
 • Byggeår/Ombygget 1923/2000
 • Boligareal 238 m2
 • Hektar 100,77
 • Værelser 4
 • Stuer 1
 • Energimærke B
 • Finansiering
 • Pris 21.400.000
 • Ejerudgift 4.801
Claus Brødbæk Salg & vurdering Tlf. 96296708 / Mobil 61757188 / E-mail clb@landbogruppen.dk Jeg har gennem 14 år arbejdet som landbrugsrådgiver i den finansielle sektor, hvor jeg har rådgivet landbrugskunder. Jeg er uddannet landbrugsrådgiver, og arbejder nu som mægler hos LandboGruppen Jysk med både køb og salg. Jeg kommer selv fra landet, hvilket betyder, at jeg har en masse gode relationer inden for landbrug. Generelt kan jeg se en styrke i at LandboGruppen har gode kontakter via Landboforeningen, hvilket betyder, at vi har rig mulighed for at trække på en række specialister inden for alle områder af handel med landbrug. Jeg arbejder ud fra at se muligheder frem for begrænsninger og vil bruge min indsigt i landbruget, mine relationer og mit netværk inden for landbrug, til at hjælpe både sælger og køber godt igennem handelsforløbet.


Ansvarlig Mægler: Jørn Lauritsen

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter