Kontakt os

Bynært og velbeliggende nedlagt landbrug

 • Plantegninger
 • Kort

Veldsvej 52, 8830 Tjele

Denne 4-længede ejendom ligger ved Margueritruten i det smukke landskab ved Nørreådalen.
Den har en fin beliggenhed ved asfaltvej i rolige omgivelser og kun én km til skole, børnehave, sportshal, stor Dagligbrugs, lægehus, tandlæge m.v. i Ørum by. Centralt beliggende mellem Viborg, Randers og Bjerringbro, med kun fire km til Forskningscenter Foulum og Apple datacenter og ca. 15 min. kørsel til Viborg.

Det velholdte stuehus er opført i 1904 af røde teglsten og med skifertag og danner sammen med ejendommens ældste bygninger en smuk, lukket gårdsplads med pigsten, vognport og de skønneste blåregn i foråret. Det er løbende renoveret gennem årene. Stuehusets murværk er opmuret med fine udsmykninger, og indvendigt er der mange flotte gulve, synlige bjælker mv. Indeholder i halvandet plan stor stue, seks værelser, to badeværelser, køkken-alrum med brændeovn og udgang til sydvendt terrasse og have. Desuden stort bryggers, disponibelt rum og entré. Kælder indeholder værksted og varmeinstallation til oliefyr og solvarmeanlæg og disponible rum. Huset kan let indrettes til et tofamiliehus, hvis man etablerer et køkken på. 1. sal.

Foran huset en idyllisk og velholdt have med blomsterbede og gamle frugttræer, som kan nydes fra den sydvendte terrasse.

Umiddelbart mod vest er her en længebygning fra 1976, der tidligere har været anvendt til griseproduktion. Denne bygning er stolpefri og kan efter inventar er fjernet blive fint anvendelig med 539 kvm. til selvstændigt erhverv, diverse pladskrævende aktiviteter eller mindre dyrehold.

Energiforsyning af stuehuset med 6 kw solcelleanlæg tilmeldt den gamle ordning. El-radiatorer på 1. sal, hvor der desuden er en brændeovn. Gulvvarme i begge badeværelser og den ene entré fra oliefyr, som også opvarmer stueetagen suppleret med avanceret brændeovn i køkken-alrum med luftindtag udefra. Solfanger på stuehustag til varmt vand. Der er indlagt fiberbredbånd på ejendommen.
Markjorden ligger ved bygningerne. Der er mulighed for at køber mere jord, skov og naturskønne arealer med til bygningerne. forhør nærmere.

Gode grunde til at købe ejendommen:
· Naturskøn beliggenhed tæt på skole, indkøb m.v.
· Plads til mange aktiviteter, som mindre dyrehold og pladskrævende hobby.
· Klar til indflytning.

 • Sagsnummer 2051853A
 • Type Nedlagtlandbrug
 • Byggeår/Ombygget 1904/1996
 • Boligareal 253 m2
 • Hektar 1,30
 • Værelser 2
 • Stuer 2
 • Energimærke D
 • Finansiering
 • Pris 1.895.000
 • Ejerudgift 3.542
Erik Dalsgaard Andersen Ejendomsmægler, MDE Mobil 23844028 / E-mail eda@landbogruppen.dk Jeg har siden 2015 været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet LandboGruppen Midtøst. Gennem de seneste 12 år har jeg arbejdet som ejendomsmægler og de seneste 3 år med landbrugsejendomme. Jeg beskæftiger mig primært med salg og vurdering af landbrugsejendomme og nedlagt landbrug. Det er en stor beslutning at købe eller sælge sin ejendom og jeg ved, hvor vigtigt det er at lytte. Jeg udfører jeg mit arbejde som ejendomsmægler med indsigt og forståelse, så både køber og sælger får en god oplevelse. Kompetencer og personligt samarbejde med god rådgivning sættes højt i mit daglige arbejde


Ansvarlig Mægler: Erik Dalsgaard Andersen