Kontakt os

Klovborg - 14,43 ha. i skøn natur og nye driftsbygninger

Nyhed
 • Plantegninger
 • Kort

Floritsvej 12, 8765 Klovborg

Fritidsbrug beliggende øst for Klovborg by med nyere stuehus og nye flotte driftsbygninger genopført efter brand. Ejendommen har et samlet jordtilliggende på 14,43 ha. Heraf 9,24 ha. agerjord og ca. 2 ha. eng og mosearealer. Resten af arealerne udgør, have, vej og gårdsplads m.m. Alt jorden ligger samlet ved ejendommen. Agerjorden er pt. bortforpagtet for et år af gangen.

Stuehuset fra 1998 har et samlet boligareal på 187 m2 i et plan. Huset er opført i røde sten med eternittag og med en tilbygning fra 2006. Indretning: Stort bryggers med klinkegulv og bord med vask og vaskefacilliteter, stort lyst spisekøkken med klinkegulv, mellemgang, stort badeværelse med kar og bruseniche og fliser fra gulv til loft, 4 gode værelser, hvoraf det ene evt. kan opdeles og stor vinkelstue med udgang til haven og udsigt til både skov og sø. Der er trælofter og gulvvarme overalt i huset. Dejlig sydvendt terrasse.

Driftsbygningerne udgør en nyere stald fra 2017 på 210 m2. Stalden er opført med betonelementer og plader som sidebeklædning. Stalden har været anvendt til kreaturer og et par heste. Der er pt. 2 hestebokse i stalden. Der er både adgang via port for enden, samt adgang til et depotrum med en selvstændig indgang, der er forberedt til håndtering af vildt m.m.. Ved siden af stuehuset er der et udhus, der er indrettet til garage, depotrum og fyrrum med stokerfyr til træpiller i den ene ende, samt et stort værksted med port i den anden ende. Der er endvidere et depotrum på loftet på ca. 40 m2. Endeligt er der yderligere et maskinhus på 292 m2 fra 2017 med god porthøjde og mange anvendelsesmuligheder. Der er fast gulv i maskinhuset, og det er lavet med både vinduer og døre, så det er lyst og venligt.

Ejendommen får vand fra egen boring. Afløb sker via nedsivningsanlæg og trixtank.

En spændende ejendom med god jagt og mange anvendelsesmuligheder. Der er ikke langt til Mattrup Skov og Donnerup Plantage, og der er kun ca. 15 min. kørsel til motorvej.

 • Sagsnummer 3031961
 • Type Planteavlsbrug/agerbrug,
  Deltidslandbrug,
  Lystejendom,
  Øvrige,
  Fritidslandbrug
 • Byggeår/Ombygget 1998/2006
 • Boligareal 187 m2
 • Hektar 14,44
 • Værelser 4
 • Energimærke D
 • Finansiering
 • Pris 4.475.000
 • Ejerudgift 3.307
Rikke Pedersen Salg & Vurdering Tlf. 76587750 / Mobil 29216831 / E-mail rip@landbogruppen.dk Jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Horsens og omegn siden 1998, og har helt fra start været en del af mæglerteamet hos LandboGruppen Midtøst. Jeg beskæftiger mig med salg af fritidsbrug, mindre landejendomme og jordhandler med mere. Det er indenfor disse områder, at du som kunde vil møde mig. Jeg ser en stor glæde i at give både sælger og køber den tryghed, der skal til, for at en handel er vellykket og afsluttet, så alle er fuldt ud tilfredse og føler, at de har fået en god og professionel behandling.


Ansvarlig Mægler: Alex Holst Christensen