Kontakt os

Fantastisk beliggenhed ved Haderslev Dam - med 260 m2 stuehus, hestestald samt både ridehal og ridebane

 • Plantegninger
 • Kort

Del af Fredstedvej 31, 6100 Haderslev

Med en enestående beliggenhed i udkanten af Haderslev by, grænsende op til Dammen, med kun 5 minutter til motorvej E45 og tilsvarende til Haderslevs bymidte udbydes ejendommen Søholm til salg. Ejendommen er beliggende i et attraktivt område med kort afstand til flot natur og i et boligområde under udvikling.

Ejendommen udbydes med et jordtilliggende på ca. 5,5 ha. omkring ejendommen med mulighed for tilkøb af op til ca. 18-20 ha. yderligere – Forhør nærmere herom hos ejendomsmægleren.

Stuehuset er opført i 1881 og løbende moderniseret hvorfor det med sine 260 m2 fremstår velvedligeholdt og indbydende. I stueplan er huset indrettet med stort bryggers med udgang til gårdspladsen, trappe til førstesalen og adgang til 2 værelser samt badeværelse med bruseniche. Rummeligt køkken-/alrum med spiseplads. 2 store stuer samt disponibelt rum/kontor og soveværelse med adgang til eget badeværelse ligeledes med bruseniche. Herudover er der en lys entre med trappe til førstesalen som er indrettet med stor repos, to værelser og stort og uudnyttet loftsrum.
Haven er flot og enkelt anlagt med en dejlig terrasse hvorfra udsigten til Dammen kan nydes. Herudover er der via markvej adgang til bådbro.

I ejendommens driftsbygninger er der i den vestlige længe indrettet hestestald som i dag er udlejet og giver en lejeindtægt på ca. kr. 150.000,- årligt. Her er der hele 17 hestebokse og en god staldgang med flere striglepladser, fodergang, sadelrum og kort afstand til møddingsplads. Herudover er der rytterstue og separate toilet faciliteter til dem der opholder sig i stalden. I bygningen mod syd er der en ridehal på ca. 32 x 18 meter med høj barrierer og elektrisk port hvorfra der er udsigt over Dammen. Der har tidligere været handicap ridning på ejendommen hvorfor der er en rampe hertil i ridehallen. Tilhørende er der ydermere en udendørs ridebane på 20×40 meter , placeret på grundens højeste punkt med panorama udsigt over Dammen og de tilstødende arealer.

Herudover er der en god lade der anvendes til opbevaring af halm samt kviestald.

Søholm byder med sin helt unikke beliggenhed og bygningsmasse på et utal af anvendelses muligheder – helt oplagt er hestefaciliteterne der vil egne sig ideelt til stutteri/mindre rideskole eller opstaldning. Herudover er de tidligere mejeri kvadratmeter ligeledes velegnet til enten udvidelse af de eksisterende stalde, gårdbutik eller til den selvstændige håndværker.

Bygningsmassen skaber en særdeles god og praktisk sammenhæng som adskiller den private beboelse fra hestestalden. Der ligger nedrivnings tilbud på dele af ejendommens bygninger og gyllebeholdere såfremt det er relevant for en køber.

 • Sagsnummer 900-0476
 • Type Landbrugsejendom
 • Byggeår/Ombygget 1881/1997
 • Boligareal 260 m2
 • Hektar 5,50
 • Værelser 5
 • Stuer 2
 • Energimærke E
 • Finansiering
 • Pris 4.195.000
 • Ejerudgift 3.430
Christina C. Horace Ansvarlig ejendomsmægler, MDE Tlf. 73202717 / Mobil 51374156 / E-mail cch@landbogruppen.dk Jeg er uddannet finansøkonom og derefter ejendomsmægler og har siden 2013 været ansat i mæglerbutik - først som boligmægler og nu hos LandboGruppen, hvor jeg sideløbende læser på jura-studiet. Jeg beskæftiger mig primært med alt fra fritidslandbrug til de større planteavlsejendomme. Det er derfor primært indenfor disse ejendomstyper, at man som kunde møder mig.

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter