Kontakt os

Udbud
  • Kort

Jord fra Hjørringvej 47, 9870 Sindal

Tilbud ønskes på 9,2551 ha landbrugsjord syd for Sindal som udstykkes fra Hjørringvej 47, Sindal.

Arealet er eet samlet stykke opdelt i 2 marker og angivet med blåt på det vedlagte kort. Arealet er ikke særskilt matrikuleret eller offentlig vurderet da det ikke er udstykket endnu.

Der medfølger støtterettigheder svarende til det dyrkbare areal på ca. 8,67 ha.

Overtagelse 1. december 2019 hvor arealerne afleveres som brakmarker.

Jordarealet sælges ved tilbudsgivning:

Udbetaling kr. 75.000,- deponeres 5 dage efter købsaftalen er gennemgået og godkendt af begge parters rådgivere/advokater.
Restkøbesummen betales sidste bankdag før overtagelsesdagen.

Køber betaler halvpart af omkostninger til registreringsafgift og tinglysningsafgift på skødet. Køber afholder udgift til honorar til egen advokat.
Sælger betaler udgifter til landinspektør, samt omkostninger og afgifter til sammenlægning med købers nuværende ejendom.
Ønsker køber arealet som en selvstændig bygningsløs ejendom, betaler køber meromkostningerne hertil.

Tilbud på jordarealet skal sendes eller afleveres i lukket kuvert til LandboGruppen Nord, Erhvervsparken 1, 9700 Brønderslev – mærket Bud – 100-0660 senest torsdag den 31. oktober kl. 12.00. Bud åbnes kun i overværelse af mægler og sælger/sælgers rådgivere.
Indkomne bud skal være gældende frem til 14. november 2019.

Sælger forbeholder sig ret til at forkaste alle tilbud og ikke forpligtet til at sælge til højestbydende.

  • Sagsnummer 100-0660
  • Type Landbrugsjord
  • Hektar 9,26
  • Finansiering
  • Pris -
  • Ejerudgift 194
Lynge Nielsen Ansvarlig ejendomsmægler MDE, Valuar Tlf. 9624 2442 / Mobil 2966 7858 / E-mail lni@landbogruppen.dk Jeg har været ejendomsmægler ved LandboNord fra 2002 til 2008 og var med til at etablere LandboGruppen på landsplan som en fælles ejendomsmæglerkæde i 2008. Jeg er uddannet ejendomsmægler og valuar. Jeg har tidligere været vurderingskonsulent i Nykredit, ansat ved Spar Nord og har desuden været selvstændig ejendomsmægler. Som kunde vil du møde mig indenfor alle typer handel indenfor landbrug, såsom hobby- og produktionslandbrug. Det driver mig som mægler at give både køber og sælger en god oplevelse med handlen. Det er det, jeg arbejder for hver dag!

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter