Kontakt os

Bygningsløs skovejendom ved Aabenraa på ca. 32 ha med god jagt

Solgt
  • Kort

Rise Hjarupvej, 6230 Rødekro

Med nær tilknytning til motorvejen, Rødekro og Aabenraa udbydes dette bygningsløse skov- og naturareal på 31,9 ha. Ejendommen er noteret som skovejendom, og kan dermed erhverves uden et ejerskab af en landbrugsejendom.

Arealet henvender sig derfor til alle, der har en jagt og naturinteresse, og da der ingen bygninger er på ejendommen, som kræver vedligehold og pasning af lejeaftaler, kan man nyde naturoplevelsen fuldt ud.

Landskabet er præget af tidligere råstofindvinding med et større vådområde, som giver gode betingelser for fugle og vildt. Nærområdet er kendetegnet ved store naturarealer som tiltrækker meget vildt, som dels hører til og går igennem området. Skovarealet er ungt og huser blandet løv og nåletræ. Hele arealet er fredskovsareal.

Arealet findes endvidere i nær tilknytning til Svendstedbrovej 31, som ligeledes er udbudt til salg og vil være attraktiv til sammenlægning med denne. Kontakt mægler for yderligere oplysninger.

Ønsker man et areal, der både er bynært og transportmæssigt meget centralt beliggende tæt ved motorvejen, så er muligheden her.

Kontakt LandboGruppen Syd for yderligere information og besigtigelse.
Besigtigelse sker alene efter aftale med LandboGruppen Syd.


  • Sagsnummer 6012A977
  • Type Landbrugsjord,
    Fritidslandbrug
  • Boligareal 1 m2
  • Hektar 31,90