15 ha dejlig lystejendom med plads til 2 generationer og en enestående panoramaudsigt til Det Sydfynske Øhav i nordvest. Udsigten skal opleves, for at man har mavefornemmelse for, HVOR flot udsigten er!

Bystævnevej 62, Bøjden, 5600 Faaborg

Gården ligger højt i udkanten af Bøjden mod syd. 
Både fra boligen, gårdspladsen og terrasseområdet ved stalden i vest er der den flotteste udsigt til Bøjden Færgehavn, Det Sydfynske Øhav og Helnæs. 
Med i prisen får du en af Danmarks flotteste solnedgange!
Ejendommen har en stor bolig med 220 kvm i stueplan og 80 kvm på 1. sal eller i alt 300 kvm.
Boligen har givet plads til flere generationer i mange år, så der er i dag stadig 2 køkkener, så boligen er velegnet for 2 generationer eller 2 familier.
Boligen er løbende renoveret og forbedret, så den i dag er en attraktiv bolig med et særdeles lavt varmeforbrug, da en stor del af gulvene er efterisolerede, hulmuren og etageadskillelsen er efterisoleret med papiruld. Bemærk boligen har et energimærke B.
På ejendommen er et isoleret disponibelt rum med værksted og lagerrum/tidl. gårdbutik, 273 kvm god solid staldbygning med lagerrum og løsdriftsstald til kødkvæg samt 365 kvm maskinhus. 
Jorden ligger med 14,5 ha op til bygningerne. Omkring bygningerne er skønne omgivelser med stor flot gammel have med mange stauder, løg og store løvtræer. Haven afgrænser med flotte stendiger. 
Op til haven græsser gårdens kødkvæg, hvor 2,5 ha ligger med græsfolde. 
Hertil kommer 11 ha god dyrkningssikker pløjejord, som er bortforpagtet. I forlængelse af jorden er godt 500 m markvej ud til en lille grund, hvor sælger tidligere har haft en vindmølle stående.
På Horne Næs er 8028 kvm skovparcel med stiforbindelse til stranden.

Kontakt os

Birthe Pedersen

Birthe Pedersen

Ejendomsmægler, Valuar, MDE, Afdelingsleder, Fyn

Mobil: 2143 7414 Telefon: 6262 5225 / E-mail: bp@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Birthe Pedersen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning