Dærup Grave 7, Dærup

5620 Glamsbjerg

"Hist hvor vejen slår en bugt, ligger der et hus så smukt" - Meget idyllisk på Sydvestfyn for enden af markevejen, er denne herlige naturejendom beliggende. I fredelige og rolige omgivelser med indkørsel, igennem ejendommens mindre granskov, ned til gårdspladsen. Fra gårdspladsen er der kig udover ejendommens jorder som er inddelt med folde, egen sø i mindre kuperet terræn samt åløb i skel.
 
 
Stuehuset er løbende renoveret og står i dag indflytningsklar til ny køber! Stuehuset er godt indrettet med sine 148 m2 med 3 værelser, lyst køkken og stor stue med brændeovn og godt lysindfald med kig til have og ridebane. Ejendommen har et overskudeligt bygningssæt med carport, værksted og garagebygning, som indeholder gode muligheder for udfoldelse af fritidsinteresser samt opbevaringsmuligheder.
 
Derudover er ejendommen er i dag indrettet som hesteejendom med velanlagt ridebane samt hestestald. Hestestalden er indrettet med 4 bokse til mindre heste. Der er mulighed for indretning af større bokse samt mulighed for åbnet til kip og derved skabe god lofthøjde til større heste ved behov.
 
Jorden er inddelt i 2 parceller med ca. 2,6 ha ved bygninger og ca. 2 ha ca. 400 m. fra ejendommen som er beliggende med pløjejord. Skøn solrig have mod sydøst anlagt med græsplæne, bede, frugttræer og hyggelige terrasser med både læ og kig til ridebanen.
 
Geografiske er ejendommen beliggende ca. små 3 km til Glamsbjerg. Glamsbjerg by er en meget aktiv by som rummer indkøb, byliv med gågade, sportshal med godt foreningsliv, børnepasning, folkeskole, gymnasium og meget mere! Endvidere er der busforbindelser fra Assens til Odense med stoppested ca. 1 km fra ejendommen og med ca. 22 km kørsel til det fynske motorvejsnet. Dette er en ejendom for naturelskeren med plads til familielivet, dyrehold, god jagt med rigt dyreliv, væk fra hverdags stress og jag - Den skal opleves for at få alle dens herligheder med!

Kontakt mægler

Regitse Rubæk

Regitse Rubæk

Ejendomsmægler, MDE

M: 2937 0756 T: 6262 5225 E: rr@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Regitse Rubæk

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning