Naturskønt på Hindsholm med 4 tdr.land, god bolig og isolerede stald/lagerlokale.

Smedegyden 66, Dalby, 5380 Dalby

Naturskønt og roligt beliggende på Hindsholm nær Dalby med kort afstand til folkeskolen og idrætshallen i Dalby med masser af foreningsliv og stadig kun med 15 min.s kørsel til Kerteminde eller Seden i Odense NØ. 
Ejendommens bygninger er nyopførte i 70erne efter at gården blev flyttet ud i det åbne land fra Dalby, da byens landsbyskole blev opført.
Der er et stort dejligt eet plans parcelhus med gode lyse rum og plads til en aktiv familie. Hertil kommer 272 kvm solid staldbygning med dybstrøelsesbokse velegnet både til heste, får eller kødkvæg eller værksted. 
I vinkel på stalden er lade med betongulv og port i gavlen med 360 kvm.
Grunden ligger med have mod syd med terrasse med udgang fra stuen. Ugenert gårdsplads med god plads. Samt mark, som sælger driver i øjeblikket, men der kan blive en god græsmark på ca. 2,6 ha eller godt 4 tdrl.land der grænser ned til mosen i nord, så her er altid læ og skygge til dyrene.
Boligen er opført 1975 i eet plan med ydervægge med gule mursten og eternittag. 157 kvm. Træ/alu vinduer i boligen med energiruder. Gangdørene er ikke udskiftede. Indervæggene er murede vægge.
Boligen opvarmes med centralvarmeanlæg tilsluttet træpillefyr i ladebygningen indrettet i ca. 2005. Oprindeligt var der elopvarmning. Støbte gulve.  
Indeholder stort bryggers med skabsvæg, toilet med vask, originalt landkøkken med skabe og spiseplads, entre, stor vinkelstue med udgang til terrasse i haven og på ca. 50 kvm, 2 børneværelser, soveværelse med skabsvæg, badeværelse med bruseniche med fliser.
Staldbygning opført 1977 med gulstens murede ydervægge og eternittag. 272 kvm tidligere svinestald nu indrettet med 5 storbokse velegnet både til heste, får eller kødkvæg samt fyrrum med træpillefyr. Lade opført 1975 over fritbærende stålspær med muret ½ gulstensvæg med god sidehøjde og med eternittag.
360 kvm god hal med port i gavlen og støbt gulv. Kom og oplev ejendommens mange muligheder.

Kontakt os

Birthe Pedersen

Birthe Pedersen

Ejendomsmægler, Valuar, MDE, Afdelingsleder, Fyn

Mobil: 2143 7414 Telefon: 6262 5225 / E-mail: bp@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Birthe Pedersen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning