Stubberup Bygade 26, Stubberup

5390 Martofte

Fritidslandbrug beliggende på det naturskønne Hindsholm. Ejendommen er beliggende i Stubberup ca. 10 km. nord for Kerteminde, som har alle de faciliteter som man kan ønske sig, endvidere er der kun ca. 2,5 km. til stranden fra gårdspladsen.
 
Landsbyen Stubberup som ejendommen ligger i, er en aktiv og skøn landsby, der bl.a. har egen beboerforening, fjernvarme og et godt naboskab. Har du skolesøgende børn ligger Hindsholmskolen under 2,5 km. fra ejendommen og der er asfalteret samt fuldt belyst cykelsti størstedelen af vejen. Hindsholmskolen har op til 9. klasse, hvorefter 10. klasse fortsætter i Munkebo. Desuden er motorvejsnettet tværs over Fyn, under 30 minutters kørsel væk. Kort sagt en ejendom i naturskønne omgivelser, med dagligdagens faciliteter tæt ved.
 
Jorden til ejendommen udgør i alt ca. 3 ha., med gode folde, stort haveanlæg, samt bygningsparcel.
 
De enkelte bygningsdele kan kort beskrives således: Stuehus: Pænt stuehus med gode kvadratmetre, der vil kunne rumme såvel den store som den lille familie. Boligen rummer hele 260 m2., hvor der sagtens vil kunne indrettes mere bolig på førstesalen, såfremt der er behov for dette. Boligen indeholder i korte træk: Køkken, stor stue, 4 værelser, 2 badeværelser, gang, entré, bryggers og 2 disponible rum i stueplan. Førstesalen er indrettet med 3 værelser samt repos. Boligen fremstår i fornuftigt stand, med mulighed for at indrette yderligere rum. Desuden er ejendommen opvarmet af fjernvarme og har et pænt energimærke, huset alder taget i betragtning. Boligen er oprindeligt opført i 1883 men siden hen løbende renoveret. Ydermure er malede murstensvægge med betontagsten på tag. I forbindelse med boligen ligger god stor køkkenhave, prydhave samt stor gårdsplads.
 
Driftsbygningerne: Det oprindelige bygningssæt udgøres af tidligere svinestald oprindeligt fra 1881, ombygget i 1974 med 160 m2. samt garagebygning fra 1881 ombygget i 1978 på 120 m2. I 1979 er der opført svinestald på 1979 med et areal på 342 m2.Maskinhus opført i 1977 med et samlet areal på 306 m2.
 
Et ganske fint og overskueligt bygningssæt, hvor de væsentlige bygningsdele er i fornuftig stand, med gode muligheder for mindre dyrehold m.v.

Kontakt mægler

Birthe Pedersen

Birthe Pedersen

Ejendomsmægler, Valuar, MDE, Afdelingsleder, Fyn

M: 2143 7414 T: 6262 5225 E: bp@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Birthe Pedersen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning