Bønderskov 7, Ellinge

5540 Ullerslev

Natur- og hesteejendom med fantastisk smukt beliggenhed nær Ellinge, med kun 10-15 min.s kørsel til omkringliggende større byer Langeskov, Nyborg, Ullerslev, Ferritslev og Ørbæk. Samt ca. 8 min.s kørsel til det Fynske motorvejsnet og 20 min.s kørsel til Rosengårdscenteret. Ellinge er en landsby med et rigtig godt foreningsliv med mange fællesaktiviteter som fællespisninger og bankospil i forsamlingshuset, sommerfest, træklipning, kreativ café, legeplads osv. En landsby som gerne vil sine borgere og i 2020 blev byen kåret som "Årets Landby". Se mere på www.ellinge.dk.
Børnepasning findes i både Ellinge og Ferritslev. Skoler findes i Ferrislev med Ferritslev friskole eller i Nyborg med Danehofskolen samt flere sportsaktiviteter i nært liggende landsbyer.
 
Ejendommens unikke beliggenhed forenden af ca. 500 m. markvej i meget rolige og fredelige omgivelser væk fra hverdagens stres og jag!
138 kvm bolig som i korte træk indeholder entre, Ikea køkken fra ca. 2017, stue, soveværelse. 1. salen er indrettet med en stor stue med herligt kig ud over ejendommens folde og ridebane. Boligen er sammenbygget med udbygninger som rummer værksted og garage med elport. Ønsker man flere værelser vil der være mulighed for at udvide ud i udbygning.
 
Ejendommen er primært indrettet som hesteejendom med flot udestald fra 2006, med 4 gode bokse med stort halvtag, med plads til strigle- og opsadlingsplads.
Ridebanen ca. 20 x 60 m. med vaskegrus anlagt med en hældning pr. meter som gør regnvand i våde periode lettere kan forsvinde og gør den brugbart næsten hele året.
 
Jordarealet er på 2,7 ha som er inddelt i gode store folde til hesteholdet med god læ af levende hegn. Længst væk fra bygningerne er det dejligste naturområde med eng, og skov/mose med et rigt dyreliv med mulighed for jagt.
 
Denne ejendom skal ses og opleves for at få det fulde indblik i dens beliggenhed og dens mange muligheder.

Kontakt mægler

Regitse Rubæk

Regitse Rubæk

Ejendomsmægler, MDE

M: 2937 0756 T: 6262 5225 E: rr@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Regitse Rubæk

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning