Mygindvej 28, Holevad

5610 Assens

Herlig planteavlsejendom beliggende naturskønt på Vestfyn mellem Holevad og Turup. 
 
Ejendommen ligger ca. 5 km fra Assens by med indkøb, sposrtaktiviter, foreningsliv og gågade. Skole findes ca. 3 km fra ejendommen med Salbrovadskolen fra 0.-6. klasse samt 2 skoler i Assens fra 0.-9. klasse med busforbindelse ca. 1 km fra ejendommen. Børnepasning i Børnehuset Salbrohave også ca. 3 km fra ejendommen samt i Assens. Salbrovadhallen med sposrtaktiviter og et godt foreningsliv med gode aktiviteter til alle alder.  Ca. 20 min.s kørsel til nærmeste motorvejs tilkørsel ved enten Grønnemose eller Nr. Åby, hvilket gør man hurtigt er på tværs af Fyn. 
 
Ejendommen er en slægtsgård og har været i familiens eje i 3 generationer. Tidligere var ejendommen med griseproduktion.
 
I dag er ejendommen alene planteavl med sine 11,2 ha og de tidligere grisestalde anvendes til lager. Ejendommens jorder er i alt på 11,2 ha, hvor af ca. 10 ha er i omdrift. Jorden ligger fordelt på 3 marker tæt ved bygningsparcellen, hvoraf der fra stuehuset er kig ud over egne jorder og sø. 
 
Stuehuset er opført i 1890 og senere opbygget i 1980. Indeholder i korte træk bryggers, badeværelse, køkken, 2 stuer og 3 værelser. Godt indrettet med plads til en familie. Stuehuet et opvarmet med jordvarmeanlæg etableret i 2011.  
Udbygninger omkring stuehuset er ældre staldbygninger som danner ramme om en præsentabel gårdsplads. Hertil kommer garagebygning, 419 kvm maskinhus, ca. 687 kvm tidligere grisestald som i dag er indrettet som lagerrum. 
 
En ejendom med mange muligheder, plads til familielivet og solide udbygninger som kan anvendes til både, lager, værksted, opbevaring eller stald.

Kontakt mægler

Regitse Rubæk

Regitse Rubæk

Ejendomsmægler, MDE

M: 2937 0756 T: 6262 5225 E: rr@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Regitse Rubæk

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning