Snavevej 20, Snave

5683 Haarby

Hesteejendom skønt beliggende på Sydvestfyn i Snave By nær Dreslette. Af større byer ligger Haarby ca. 8 km væk og Assens ca. 11 km væk. Vuggestue, børnepasning og skole fra 0.-9- klasse findes i Ebberup kun små 5 km fra ejendommen samt indkøb, sportsaktiviteter og et godt foreningsliv. Tilkørsel til det fynsk motorvejsnet findes ca. 28 km fra ejendommen. 
 
Ejendommen ligger naturskønt med kun 3 km til badestand og skove til lange gåture. 
 
Denne skønne ejendom har et stort dejlig velindrettet stuehus på 280 kvm fordelt i 2 plan. Stuehuset er i korte træk indrette med entre, lyst køkken, dagligspisestue, stor stue, spisestue, 6 værelse, badeværelse, toilet og bryggers. Alt i alt en skøn bolig med plads til en stor familie. 
Ejendommen har i sælgers ejertid været drivet som hestecenter med elevrideskole.
Udbygninger indeholder 2 hestestalde med henholdsvis en ponystald med 10 bokse og hestestald med 4 store bokse. Hertil kommer nyopført ridehal fra 2010 på 20 m. x 40 m. med spejl på hele kortsiden/gavl.
På ridehallen er bygget rytterstue med te-køkken og toilet. Øvrige udbygninger indeholder laderum med plads til opbevaring, garage, plads til værksted og disponible rum, kort sagt rigtig god plads til hobbys. 
 
Til udendørsarealerne er anlagt ridebanen med grus på 20 m. x 60 m. Hertil kommer ejendommen jord på i alt 3,1 ha inddelt i folde og beliggende samlet og tæt på staldene. 
 
Alt i alt en ejendom for en rigtig hestefamilie med gode forhold og "sin" helt egen ridehal. Samtidige rummer ejendommen mange gode kvartmeter såfremt man ønsker plads til anden pladskrævende hobbys, værksted eller lager.
En ejendom som skal ses og opleves for at få alle dens herligere med.

Kontakt mægler

Regitse Rubæk

Regitse Rubæk

Ejendomsmægler, MDE

M: 2937 0756 T: 6262 5225 E: rr@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Regitse Rubæk

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning