Langgade 74, Flemløse

5620 Glamsbjerg

Du ankommer til ejendommen via den smukke allé og kører ind på gårdspladsen med gode parkeringsmuligheder. 
 
Stuehuset ligger tilbagetrukket fra vejen med skøn have, hvor der både er plads til trampolin og børnene som spiller fodbold.
 
Gedigent stuehus med gul kalket facade, vinduer med sprosser og skifertag. Boligarealet udgør 212 kvm. i stueplan. Loftet er uudnyttet.
 
Ejendommens tidligere driftsbygninger udgøres af lade, maskinhus samt svinestald, hvoraf svinestalden i forlængelse af maskinhuset er med loft til kip.
 
Ejendommen byder på gode alternative anvendelsesmuligheder såsom lager, værksted eller garage for vognmand, anlægsgartner eller lign.
 
Ejendommens jordtillæggende udgør samlet 2,5848 ha, som er fordelt på et matrikel på 1,5027 ha  med bygninger, have samt 0,7 ha i omdrift. Det resterende areal udgøres af 5 matrikler i det skønne Flemløse Grave, som byder på unikke naturoplevelser.
 
Ejendommen er beliggende i Flemløse, som er en hyggelig Landsby med  sportsfaciliteter. Flemløse har en god beliggenhed med 5 km til Glamsbjerg med skole, gymnasium samt indkøb. Ligeledes 6 km til Haarby med adskillige dagligvarebutikker og velassorteret bageri. Assens ligger 13 km væk og tilbyder et godt kulturliv.

Kontakt mægler

Michael Koll

Michael Koll

Ejendomsmægler, Ha, MDE

M: 50956750 T: 62625225 E: kol@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Michael Koll

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning