Kontakt os

Liebhaverejendom i Trekantsområdet

 • Plantegninger
 • Kort

Kringsvej 4, 7000 Fredericia

Fra landevejen mellem Vejle og Fredericia ses ejendommen Tofthøj højt hævet i landskabet med et stort og flot præsentabelt stuehus.

Velbeliggende Liebhaverejendom mellem Vejle og Fredericia med god central beliggenhed i Trekantsområdet. Ejendommen har et samlet jordtilliggende på ca. 4,9 ha. inkl. 2 ha. fredsskov som ligger tæt på ejendommen.

Stuehuset der oprindeligt er opført i 1854, er renoveret med stor respekt for det oprindelige og nyere vinduer og flotte sortglaserede tagsten. Tag, køkken og vinduer m.m. er fra 2007/2008. Boligen fremstår pænt tidssvarende med en rigtig god lofthøjde og i absolut god stand.

Indretning stuehus: Hall med trappe til tagetagen, spisestue med det gamle oprindelige trægulv, depotrum, dejlig opholdsstue i vinkel og med pejs. Fra stuen er der udgang til haven og godt lysindfald fra de mange vinduer. Stort lyst spisekøkken med god spiseplads og Modulia køkken. Fra køkkenet er der ligeledes udgang til haven og terrassen samt adgang til mindre spisekammer/viktualierum, dagligstue/opholdsrum, forgang med adgang til tagetagen, badeværelse med bruseniche og gulvvarme, disponibelt rum, godt stort bryggers/baggang med skabsarrangement med ekstra ovn, vaskefaciliteter og nedgang til god vinkælder. Fra bryggerset er der direkte adgang til fyrrum med et 40 kW flisfyr. Tagetagen indeholder: Repos, 3 gode værelser samt stort soveværelse med direkte adgang til nyere badeværelse fra 2002. Herudover er der en sauna med adgang til egen bruser. I begge ender af tagetagen er der uudnyttet loftsrum, der evt. kan udnyttes til yderligere boligareal.

Det samlede boligareal er ifølge BBR 219 m2, men det faktiske areal er noget større, da der er registreret 60 m2 som erhverv i stueetagen.

Haven bag stuehuset er velanlagt og parklignende med flotte bede, vinplanter og en dejlig åben udsigt over jorden.

Ejendommens driftsbygninger består af et overskueligt bygningssæt i god stand hele vejen rundt. Mod vest er placeret et maskinhus med fast bund, stålspær og god stor port i gavlen. Taget på maskinhuset er skiftet i efteråret 2018. Ved siden af maskinhuset er en tidligere svinestald ombygget til maskinhal med fast gulv og isoleret loft. Sammenbygget med en forbindelsesgang er et værksted og rigtig god garage med 3 porte ombygget i 2015. Garagen er meget funktionelt indrettet og med mulighed for opvarmning med kaliofere.

Alle driftsbygninger fremstår meget velholdte og præsentable med masser af gode kvadratmeter til lager- og opbevaringsplads m.m. Der er gode muligheder for udlejning af udhusene, med ejendommens centrale placering i Trekantsområdet med kun 5-10 min. kørsel til E45.

Gårdspladsen er omkranset med en muret port, der giver et pænt udtryk. Mod øst er der en længe der tidligere har været anvendt til kornlager med flere anvendelsesmuligheder.

Længst mod øst er der en lade med indkørsel fra den vestlige side. Den bruges til opbevaring af flis.

Hvis du som køber ønsker mere skov eller jord, er det muligt.

Skov med super gode adgangsforhold og fantastisk jagt haves – 17,50 ha.
Bygningsløs ejendom – 14,05 ha. med skov/juletræer/landbrugsjord


 • Sagsnummer 5042050A
 • Type Lystejendom
 • Byggeår/Ombygget 1854/1993
 • Boligareal 219 m2
 • Hektar 4,90
 • Værelser 6
 • Energimærke E
 • Finansiering
 • Pris 5.750.000
 • Ejerudgift 4.269
Finn Damkjær Pedersen Chef for LandboGruppen MIDTØST Tlf. 8728 2538 / Mobil 2294 4106 / E-mail fdp@landbogruppen.dk Jeg har været ved LandboGruppen Midtøst siden 1. marts 2018. Jeg er uddannet landmand, har suppleret med forskellige kurser og taget bestyrelsesuddannelsen. Derudover har jeg været selvstændig landmand i 22 år, så jeg kender til problematikken og de mange overvejelser ved at sælge sit livsværk. Jeg sidder i flere bestyrelser indenfor landbrug og har derfor et stort netværk. Jeg beskæftiger mig primært med de større professionelle landbrug, så det er her du som kunde vil møde mig. Det der driver mig som mægler er, for det første at komme ud og få dialogen med landmændene. For det andet er muligheden for at sælge et livsværk helt unik og det er enormt tillidsfuldt at få den opgave. Derfor vil jeg også gøre alt for at leve op til den tillid og gøre mit bedste i enhver handel.


Ansvarlig Mægler: Alex Holst Christensen

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter