Kontakt os

Lystejendom i naturskønt område med gode muligheder for erhverv

 • Plantegninger
 • Kort

Vestagervej 75, 8450 Hammel

For enden af en grusbelagt vej ligger denne skønne ejendom med gode forhold til erhverv, omgivet af flot natur med marker, skov, eng, mose og sø. Ejendommen er beliggende i rolige og fredelige omgivelser ca. midt imellem Aarhus, Skanderborg, Viborg, Silkeborg og Randers.

Ejendommen har et samlet jordtilligende på 23,4 ha., hvoraf 20,80 ha. er støtteberettiget agerjord. Det resterende areal er fordelt på gårdspladsen, bygningsparcel m.v. Jorderne har en særdeles god arrondering, med beliggenhed lige rundt om ejendommen. De bakkede græsarealer er velegnet til f.eks. heste. Markerne er omgivet af Frijsenborgskovene, og der er god jagt på ejendommens tilhørende arealer. Vildtet er tæt på ejendommen og i haven; agerhøns, fasaner, rådyr, sika, krondyr, hare, ænder, ræven m.fl.

Stuehuset fra 1887 er opført i røde sten og med mange charmerende detaljer i murværket. Boligen er flot vedligeholdt og løbende renoveret. Senest er køkkenet renoveret i flot stil i 2005 samt badeværelset i 2010, og der er gulvvarme i hele stueetagen undtagen i opholdsstuen. Boligens 1. sal er senest renoveret i 1998. Boligen rummer et samlet boligareal på hele 219 kvm.

Boligen er i stueplan indrettet således: Stort bryggers med klinker og 2 separate indgange samt rigtig god skabsplads til opbevaring, vaskefaciliteter og trappe til førstesalen. Fra bryggers er der adgang til flot badeværelse med bruseniche. Stort og indbydende køkken/alrum med klinker, central placeret ”ø” og stilrent inventar. I forlængelse hermed er der en stor opholdsstue med gulvtæppe. Kontor med klinker og egen indgang.

Husets 1. sal består af fordelergang og 4 store værelser med gulvtæppe.

Til stuehuset er der en flot anlagt have med store flotte flisebelagte terrasser, samt en flot flisebelagt gårdsplads.

Udendørsarealerne danner rammerne for nogle rigtig gode og letanvendelige udbygninger. Driftsbygningerne er helt ideelle til alle former for erhverv, såsom anlægsgartner, tømrer- eller murerforretning, web-lager osv., da de byder på gode og færdige faciliteter til at drive enhver form for virksomhed – her bør særligt det fine medarbejderrum fremhæves som indeholder gang, 3 disponible rum hvoraf der i det ene er indrettet køkken. Herudover er der adgang til~ bad og toilet.

Dette er altså en ejendom, hvor mulighederne står i kø!

Bygningerne består bl.a. af to længer med adgang fra gårdspladsen, der indeholder et godt medarbejderrum, stald, garage og et rummeligt værksted der også er god til lager/opbevaring m.m som er renoveret indvendig i 2017. I forlængelse af den ene længe er der en mindre hal, der anvendes til opbevaring af halm. Vest for længerne er en mindre stålspærhal på 135 m2 med belægningsstens bund til diverse/værksted og opbevaring af maskiner. Længst mod syd er der en nyere stålspærhal på 464 m2 fra 2001 med belægningsstens bund og et 200 m2 stort halvtag på siden der også delvis har belægningsstensbund. Arealerne omkring bygningerne har rigtig god plads til alle salgs køretøjer til alle former for erhverv. På ejendommen drives der i dag større anlægsgartner-firma med 10 ansatte.

Ejendommen opvarmes med et halmfyr fra 2017, og der er i 2018 etableret et minirenseanlæg.

Området er et attraktivt område nær Hammel, med kun 2,5 km. til Sall, hvor du bl.a. finder daginstitutioner og en meget velfungerende friskole fra 0.-9. klasse. I Thorsø kun 5 km. derfra er der stor dagligevarehandel i MENY og XL-byggemarked. Hammel, der ligger kun 6 km. derfra, byder på det meste; en friskole, to store folkeskoler med hhv. 0.-9. klasse og 0.-10. klasse, stort idrætscenter med svømmehal, motionscenter osv., biograf, efterskole, politi og Regionshospitalet Hammel Neurocenter og meget meget mere. Området byder også på mange store skove, hvor der er MTB-ruter, løbe- og rideruter/muligheder.

Vestagervej 75 er ejendommen for Jer, der drømmer om at være selvstændige hjemmefra i fredelige og naturrige omgivelser tæt på de store byer med uanede muligheder.

 • Sagsnummer 5022018
 • Type Landbrugsejendom
 • Byggeår/Ombygget 1887/1998
 • Boligareal 219 m2
 • Hektar 23,43
 • Værelser 6
 • Energimærke E
 • Finansiering
 • Pris 7.785.000
 • Ejerudgift 2.015
Finn Damkjær Pedersen Chef for LandboGruppen MIDTØST Tlf. 8728 2538 / Mobil 2294 4106 / E-mail fdp@landbogruppen.dk Jeg har været ved LandboGruppen Midtøst siden 1. marts 2018. Jeg er uddannet landmand, har suppleret med forskellige kurser og taget bestyrelsesuddannelsen. Derudover har jeg været selvstændig landmand i 22 år, så jeg kender til problematikken og de mange overvejelser ved at sælge sit livsværk. Jeg sidder i flere bestyrelser indenfor landbrug og har derfor et stort netværk. Jeg beskæftiger mig primært med de større professionelle landbrug, så det er her du som kunde vil møde mig. Det der driver mig som mægler er, for det første at komme ud og få dialogen med landmændene. For det andet er muligheden for at sælge et livsværk helt unik og det er enormt tillidsfuldt at få den opgave. Derfor vil jeg også gøre alt for at leve op til den tillid og gøre mit bedste i enhver handel.

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter