Kontakt os

Svineejendom med 53,57 ha. nær Vejle

Nyhed
 • Plantegninger
 • Kort

Engelgårdsvej 3, 7100 Vejle

“Horsholm” – Engelgårdsvej 3, 7100 Vejle

Ejendommen Horsholm fungerer i dag som en svineproduktionsejendom og med tilhørende stuehus fra 1986. Boligen er pt. udlejet.

Ejendommen har et samlet jordtilliggende på 53,57 ha., hvoraf der er 48,48 ha. EU-areal ifølge sælgers seneste ansøgning om enkeltbetaling. Jorden er god kornjord med en rigtig god arrondering og høj dyrkningssikkerhed.

Produktionsbygningerne består bl.a. af et ældre staldanlæg, der anvendes til smågrise/slagtesvinsproduktion, Assentoft silo med en kapacitet på 6.000 hkg, eget mølleri, gylleopbevaring m.m. Alt i alt er produktionsanlægget særdeles harmonisk indrettet, med god beliggenhed, der giver gode udvidelsesmuligheder. Til produktionen tilhører der et godt stort og solidt maskinhus, hvor hele ejendommens maskinpark opbevares. Dertil er der en dejlig stor og lettilgængelig plads ift. maskiner mv.

Staldanlægget er baseret på smågriseproduktion/slagtesvin. Der er en næsten ny miljøgodkendelse, baseret på 15.000 smågrise samt 5.000 slagtesvin pr. år. Besætningen medfølger ikke.

Ejendommen er beliggende nord for Vejle, med kort afstand til Vejle C, samt E45, der gør al transport til/fra ejendommen i forhold til erhverv utroligt nemt. Stuehuset, der ifølge BBR har et samlet boligareal på 275 kvm., er i dag lejet ud, og har en god stor have med mange muligheder.

Ejendommen har etableret fibernet, egen boring og opvarmes af et Stoker pillefyr.

Horsholm er en særdeles attraktiv investeringsejendom, hvor der ved fortsat udlejning af stalde og bolig samt bortforpagtning af jord kan opnås et afkast på ca. 5,6 % p.a.

 • Sagsnummer 5042049C
 • Type Svinebrug
 • Byggeår 1986
 • Boligareal 275 m2
 • Hektar 53,57
 • Energimærke D
 • Finansiering
 • Pris 12.500.000
 • Ejerudgift 6.002
Finn Damkjær Pedersen Chef for LandboGruppen MIDTØST Tlf. 8728 2538 / Mobil 2294 4106 / E-mail fdp@landbogruppen.dk Jeg har været ved LandboGruppen Midtøst siden 1. marts 2018. Jeg er uddannet landmand, har suppleret med forskellige kurser og taget bestyrelsesuddannelsen. Derudover har jeg været selvstændig landmand i 22 år, så jeg kender til problematikken og de mange overvejelser ved at sælge sit livsværk. Jeg sidder i flere bestyrelser indenfor landbrug og har derfor et stort netværk. Jeg beskæftiger mig primært med de større professionelle landbrug, så det er her du som kunde vil møde mig. Det der driver mig som mægler er, for det første at komme ud og få dialogen med landmændene. For det andet er muligheden for at sælge et livsværk helt unik og det er enormt tillidsfuldt at få den opgave. Derfor vil jeg også gøre alt for at leve op til den tillid og gøre mit bedste i enhver handel.


Ansvarlig Mægler: Alex Holst Christensen

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter