Hellumvej 77, Klokkerholm

9320 Hjallerup

Ejendommen "Stentinget" er en veldrevet planteavlsejendom med al jorden beliggende ved ejendommen. Ejendommen er yderst velholdt og fremstår pæn med de ældre udhuse og bolig.
 
Jorden: Ejendommens samlede areal udgør 39,9776 ha, heraf er 36,55 ha agerjord, 1,91 ha permanent græs (§3) og resten er bygningsparcel, læhegn m.m. På det østlige areal er der dyrkningsrestriktioner grundet fund fra fortiden. Der må dyrkes almindelige afgrøder, men der er restriktioner vedrørende hvor dybt, man må bearbejde jorden.
 
Driftsbygningerne: Ejendommens driftsbygninger er opført i pudsede hvidkalkede vægge, maskinhus i brune stålplader. Alle tage er af eternit. De består af følgende:
 
Gl. svinestald: Bygningen litra 2 er opført i 1926 og med et registreret areal på 246 m2. Den er med baumadæk og er gl. svine/hestestald, garage og værksted.
 
Maskinhus: Huset litra 6 er opført i 1985 og med et registreret areal på 282 m2. Den er opført i træspær, støbt gulv og stor port i enden.
 
Lade: Laden litra 3 er opført i 1926 og med et registreret areal på 288 m2. Det er en tradionel lade med trækonstruktioner. Indrettet med korn og opbevaring samt plads til foder m.m.
 
Stald: Stalden litra 4 og 5 er opført i 1905/50 og på totalt 300 m2. Den er med hvælvinger og har tidligere været kostald.
 
Stuehus: Ejendommens bolig er opført i 1848 og med et registreret boligareal på 210 m2. Boligen er indrettet som følgende: Baggang, 2 værelser, koldrum, badeværelse, køkken alrum, soveværelse, vinkelstue, forgang, spisestue og værelse.
 
Konklusion: Ugenert beliggende planteavlsejendom i naturskønne omgivelser. Ejendommen sælges uden maskiner og med overtagelse, når afgrøderne er høstet.

Kontakt mægler

Hans W. Henriksen

Hans W. Henriksen

Direktør, agrarøkonom og ejendomsmægler, MDE

Jeg har arbejdet som ejendomsmægler siden 1995. Jeg er oprindeligt uddannet agrarøkonom og er selvstændig landmand. Som ejendomsmægler har jeg været med til at få mange landbrugshandler til at gå op i en højere enhed. Du vil som kunde møde mig indenfor køb og salg af alle typer af landbrugsejendomme i Nordjylland. Jeg har desuden gode kontakter til Sverige.Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig godt videre i din søgen efter den rigtige landbrugsejendom.

M: 3089 0508 T: 9624 2443 E: hwh@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Hans W. Henriksen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning