Bjergbyvej 4, Tornby

9850 Hirtshals

Ejendommen "Vestergaard" er beliggende syd for Tornby og består af 13,93 ha agerjord beliggende omkring bygningerne, 3,5 ha fredskov fra 2012 beliggende mod syd og restarealet på 1,62 ha udgør bygninger, gårdsplads, have, skel mm.
 
Ejendommens driftsbygninger er ældre kalkede bygninger med pandepladetag / eternittag. Anvendes til oplag. Del af laden er ombygget til dobbeltgarage. Vest for stuehuset ligger et maskinhus opført i 1990 med stor ledhejseport. 
 
Stuehuset er iflg. BBR opført i 1877 men kan dateres længere tilbage. Ejer har siden 1970 ombygget og restaureret stuehuset med respekt for husets alder og udtryk. Ydermurene er kalkede og taget er cementtegl. I 1988 er der opført en udestue på 49 m2 på stuehuset sydside. Stuehuset er indrettet med entré, soveværelse, værelse, stue med masseovn, køkken med spiseplads og viktualierum, baggang, badeværelse og kontor. Stor sydvendt udestue som kan opvarmes med masseovn.

Kontakt mægler

Lynge Nielsen

Lynge Nielsen

Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Jeg har været ejendomsmægler ved LandboNord fra 2002 til 2008 og var med til at etablere LandboGruppen på landsplan som en fælles ejendomsmæglerkæde i 2008. Jeg er uddannet ejendomsmægler og valuar. Jeg har tidligere været vurderingskonsulent i Nykredit, ansat ved Spar Nord og har desuden været selvstændig ejendomsmægler. Som kunde vil du møde mig indenfor alle typer handel indenfor landbrug, såsom hobby- og produktionslandbrug. Det driver mig som mægler at give både køber og sælger en god oplevelse med handlen. Det er det, jeg arbejder for hver dag!

M: 2966 7858 T: 9624 2442 E: lni@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Lynge Nielsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning