Glimsholtvej 121

9870 Sindal

Midt i ugenerede og skønne omgivelser udbydes nu dette landsted, der giver den aktive og naturelskende familie et hav af muligheder. Ejendommen er beliggende med kun ca. 10 min kørsel fra både Sindal og Tårs, hvorfor skole, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder er indenfor kort afstand. Yderligere er der kun ca. 20 min kørsel til Hjørring.
 
Ejendommens jordtilliggende ligger samlet ved ejendommen og består af i alt 28,37 ha, heraf 19,49 ha agerjord. Jorden er i dag bortforpagtet. 
 
Stuehuset fra 1911 er senest ombygget i 2008 og rummer hele 212 kvm. Huset er indrettet med et stort køkkenalrum med spiseplads, stue, spisestue med udgang til en af husets to terrasser, tre værelser, badeværelse med bruseniche og et stort bryggers. Der er gulvvarme på badeværelset, samt i entre og bryggers. Yderligere er der en overetage med to disponible rum. 
 
Ejendommens udbygninger består af tidligere staldbygninger, lade og et fritliggende maskinhus. Alle bygningerne har mange anvendelsesmuligheder f.eks. muligheden for hestehold.
 
Mod sydvest foran stuehuset er der en dejlig terrasse, hvorfra man kan kigge ud i den store have, som er omgivet af store flotte træer. 
 
En ejendom der skal opleves, kontakt os for fremvisning!

Kontakt mægler

Ruben Dietz

Ruben Dietz

Ejendomsmægler, MDE

M: 21212685 T: 9624 2444 E: rud@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Ruben Dietz

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning