Skøn landejendom med 10 ha tæt på Rønde

Mørkevej 1, Thorsager, 8410 Rønde

Ejendommen er naturskønt beliggende mellem Thorsager og Mørke. Herfra er der ikke langt til hverken Rønde, Auning eller Aarhus. Stort set hele ejendommen er genopført efter brand i 1995, og fremstår pænt og velholdt. Stuehuset er opført med kig mod syd/sydøst over kuperet terræn og marker. Huset er opført med en god planløsning, hvor køkken/alrum er centralt placeret. Herfra er der indgang til en stue og en meget anvendelig havestue, der kan bruges året rundt. Ved huset er der en dejlig sydvendt terrasse med belægningssten. Her er også en carport til to biler og et voliere. På taget er der solvarmeanlæg til at supplere varmt brugsvand.
 
I driftsbygningerne er der indkørsel fra gården til et stort og meget anvendeligt maskinhus med stålspær og delvist fast gulv. Det bruges i dag primært til halm, maskiner og brænde. Der er derforuden også en kornsilo, hvor høsten indlagres. Længst mod sydvest er der et fyrrum og værksted, med træfyr. Der er i ca. 2005 kommet nyt tag på dele af driftsbygningerne. Mod nord er der en tidligere svinestald, der i dag er indrettet til kødkvæg. Her er god plads i flere selvstændigt indrettede bokse.
 
Til ejendommen er der matrikulært 10,19 ha. Heraf søges der tilskud på godt. 9 ha, der dyrkes i sædskifte med græs og kornafgrøder. Jorden er primært lerblandet sandjord.
 
Ejendommen forsynes fra Thorsager Vandværk og afløbsløsningen er trixtank.
 
Ejendommen giver rig mulighed for dyrehold - enten køer, heste, eller får. Der er rigtig god adgang fra staldene til ejendommens markjord. Her er plads til at udfolde sig som par eller børnefamilie, midt i naturen men i pendlerafstand til arbejde. En skøn ejendom med mange muligheder.

Kontakt os

Alex Holst Christensen

Alex Holst Christensen

Ejendomsmægler MDE

Mobil: 2497 6302 Telefon: 8728 2557 / E-mail: ahc@landbogruppen.dk

Jeg har arbejdet hos LandboGruppen MidtØst siden 2012. Forinden har jeg været ansat i landboorganisationerne i Himmerland og Østjylland i 20 år, hvor jeg har arbejdet med rådgivning i forbindelse med køb og salg af landbrug. Du vil primært møde mig på produktionsejendommene, hvor jeg både arbejder med kvæg og svineejendomme. Det er helt naturlig for mig, idet jeg både har passet køer og svin - jeg er i tiderens morgen desuden selv opvokset på et svinebrug.

Ansvarlig mægler: Alex Holst Christensen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning