Del af Fastrupvej 2, Fastrup

8830 Tjele

Idyllisk og højt beliggende landbrugsejendom i landlige omgivelser i kuperet område nær Tjele Langsø med gode muligheder for hobby og-/eller for mindre dyrehold.
Ejendommen udstykkes ved salg med ca. 2,8 ha beliggende omkring ejendommen (se rids på s. 13). Der er mulighed for at erhverve mere jord.
 
Ejendommen ligger ca. 15 km nordøst for Viborg, hvor den ligger ugeneret og idyllisk, tilbagetrukket fra vejen med skøn udsigt over det omkringliggende landskab.
Ejendommens bygninger er opført i 5 længer, som danner rammen om en mindre grusbelagt gårdsplads. 
 
Boligen er oprindeligt opført i 1900, og er væsentlig til-/ombygget i 1976. Ydermuren er skalmuret, og er med rødt tegl og vinduer i plastprofil. Boligen er udnyttet i stueplan med 136 m², og er indrettet med: Bryggers med klinkegulv, pænt rummeligt badeværelse med klinker og gulvvarme samt bruseniche, køkken, 2 store sammenhængende stuer opdelt med spisestue og opholdsstue med god udsigt, entré, kontor, værelse og soveværelse. Boligen opvarmes med centralvarme og oliefyr.
 
Udbygningerne udgør ca. 1.000 m², og er sammenbyggede med undtagelse af en mindre bygning, og udgør ældre stald, lade, maskinhus som er opført i flere omgange. Her er gode muligheder for mindre dyrehold.
 
Ejendommen har vand fra Vammen vandværk.
 
For yderligere information og fremvisning - kontakt LandboGruppen MidtØst.
Ejendommen sælges for dødsbo med fuld ansvarsfraskrivelse.

Kontakt mægler

Alex Holst Christensen

Alex Holst Christensen

Ejendomsmægler MDE

Jeg har arbejdet hos LandboGruppen MidtØst siden 2012. Forinden har jeg været ansat i landboorganisationerne i Himmerland og Østjylland i 20 år, hvor jeg har arbejdet med rådgivning i forbindelse med køb og salg af landbrug. Du vil primært møde mig på produktionsejendommene, hvor jeg både arbejder med kvæg og svineejendomme. Det er helt naturlig for mig, idet jeg både har passet køer og svin - jeg er i tiderens morgen desuden selv opvokset på et svinebrug.

M: 2497 6302 T: 8728 2557 E: ahc@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Alex Holst Christensen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning