5,8 ha hesteejendom beliggende mellem Herning og Holstebro ca. 9 km øst for Aulum

Åbent hus med tilmelding 13/3 2021 kl. 10:00 - 14:00

Bredvigvej 3, Ørre, 7400 Herning

Ejendommen er beliggende med naturarealer ned til Storå og med mark og hestefolde rundt om ejendommen. 
 
Ejendommen er p.t. udlejet.
 
Boligen er oprindelig opført i 1926, og totalrenoveret i 2010.
 
Boligen står i dag flot med pudset facade væg og eternittag. Boligen er bl.a. indrettet med entré, badeværelse, køkken-alrum med adgang til terrasse med hyggekrog, værelse og stue. I hovedparten af stueetagen er der gulvvarme. Fra stueetagen er der adgang til bryggers og disponibelt rum i garagebygning. Loftetagen hvor boligarealet ikke er registreret i BBR er udnyttet med 3 værelser, badeværelse og gang. 
 
Øvrige bygninger er udnyttet med tidligere stald, der er ombygget og indeholder bryggers, disponibelt rum, gildesal, fyrrum med pillefyr, værksted og garage. Lille lagerbygning og særdeles god hestestald med 7 hestebokse. 
 
En attraktiv hesteejendom med gode boligforhold. 

Kontakt os

Jens Ravn

Jens Ravn

Salg og vurdering

Mobil: 24229900 Telefon: 24229900 / E-mail: jra@landbogruppen.dk

Jeg har arbejdet med salg og vurdering af landbrugs- og fritidsejendomme på landet hos LandboGruppen siden 2014. Derudover har jeg arbejdet med vurdering af de samme ejendomstyper for en realkredit virksomhed i 12 år. I mit virke som landmand, har jeg en god indsigt i landbrugets og landdistrikternes forhold.LandboGruppens slogan er, at VI GØR OS UMAGE og det vil jeg gøre for både mine sælgere og købere. Kend mig på at, jeg GØR MIG UMAGE for dig.

Ansvarlig mægler: Jørn Lauritsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning