Yderst velholdt og naturskønt beliggende landejendom

Kastkærvej 132, 6830 Nørre Nebel

Yderst velholdt og naturskønt beliggende landejendom, med ca. 6,80 ha og ideelle muligheder for hestehold eller anden pladskrævende hobby.
 
Ejendommen er beliggende i fredelige omgivelser, godt tilbagetrukket fra vejen, med indkørsel via charmerende privat allé.
 
Stuehuset er bestående af en solid muremestervilla i 2 plan, opført i 1978 med et boligareal på 224 m², hvoraf de 97 m² findes på 1. salen. Boligen er velholdt og forbedret ad flere omgang med bl.a. vinduer, og udhæng. Indvendigt fremstår boligen velholdt, i oprindelig stil.
 
I direkte forbindelse med boligen findes værksted/-fyrrum samt dobbelt carport. Fremstår med facade i røde sten, delvist udskiftede vinduer samt betontag.
 
Ejendommens staldbygninger findes på modsatte side af vejen, og er bestående af hestestald på 186 m² indrettet med i alt 11 hestebokse og sadelrum. Sammenhængende er ladebygning på 181 m² med stålspær og fast bund. Staldbygningerne fremstår ligeledes velholdte, med ideelle anvendelsesmuligheder.
 
Ved bygningerne findes ridebane og unik anlagt travbane.
 
Jorden er beliggende omkring bygningerne og bestående af et støtteberettiget areal på ca. 4,2 ha. Ejendommen vil blive udstykket i forbindelse med et salg, og der er derfor mulighed for tilkøb af yderligere jord. – Forhør nærmere herom. 

 
Kontakt Landbogruppen Jysk for en fremvisning!

Kontakt os

Frederik Gissemann Hansen

Frederik Gissemann Hansen

Salg & vurdering

Mobil: 2989 4029 Telefon: 9629 6707 / E-mail: fgh@landbogruppen.dk

Jeg har været en del af teamet i Landbogruppen Jysk siden 2017. Jeg er efter landbrugsuddannelsen, og praktisk erfaring indenfor landbruget i både ind og udland, uddannet ejendomsmægler. Du finder mig ved salg og vurdering af både fritids- og produktionsejendomme.Jeg møder mine kunder i øjenhøjde, er ansvarsbevidst og vægter ærlighed højt. Jeg er et konkurrencemenneske og er ikke bleg for udfordringer. Jeg vil altid gøre mit bedste for at både sælgere og købere føler sig godt behandlet gennem hele salgsforløbet.

Ansvarlig mægler: Allan Elsted Hansen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning