Flot og velholdt hobbyejendom med 5,8 ha.

Hustedvej 31, Lunde, 6830 Nørre Nebel

Velholdt ejendom med 5,8 ha. beliggende 2,5 km sydøst for Lunde, hvor der findes skole, indkøb og fritidsaktiviteter samt togforbindelse med direkte transport til både Varde og Esbjerg. 
 
Stuehuset er opført i 1912 med et boligareal på 220 m², hvor 92 m² findes på 1. salen. Boligen fremstår yderst velholdt, og er renoveret af flere omgange. Senest er stuen renoveret i 2010 samt i 2011, hvor der er indsat jordvarmeanlæg. Ældre bolig i velholdt og charmerende stil med skiffertag, størstedelen af den i rødstenede facade med nye fuger samt vinduer og døre, der løbende er udskiftet til plastik. Stor sydvendt terrasse med markise, samt flot stor og charmerende have. 
 
Det tilhørende areal består af ca. 4,6 ha agerjord samt resten som bygningsparcel, vej, mv. Jorden ligger samlet ved ejendommen. Udbygningerne består af maskinhus fra 2000 på 435 m² med stålspær, fast bund samt 2 ledhejseporte på hhv. 5 x 5 – 3 x 3 meter. Staldbygning fra 1912 på 253 m² renoveret og indrettet til dybstrøelsesstald med ideelle anvendelsesmuligheder til hobbybrug. Begge stalde fremstår velholdte, med facade i røde sten samt ståltag fra 2000. 
 
En rigtig flot og velholdt ejendom - der absolut er et besøg værd!

Kontakt os

Frederik Gissemann Hansen

Frederik Gissemann Hansen

Ejendomsmægler, MDE

Mobil: 2989 4029 Telefon: 9629 6707 / E-mail: fgh@landbogruppen.dk

Jeg har været en del af teamet i Landbogruppen Jysk siden 2017. Jeg er efter landbrugsuddannelsen, og praktisk erfaring indenfor landbruget i både ind og udland, uddannet ejendomsmægler. Du finder mig ved salg og vurdering af både fritids- og produktionsejendomme.Jeg møder mine kunder i øjenhøjde, er ansvarsbevidst og vægter ærlighed højt. Jeg er et konkurrencemenneske og er ikke bleg for udfordringer. Jeg vil altid gøre mit bedste for at både sælgere og købere føler sig godt behandlet gennem hele salgsforløbet.

Ansvarlig mægler: Jørn Lauritsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning