Nedvadvej 11

7323 Give

17,28 ha. særdeles god deltids- og naturejendom med fiskeret ved Omme å, samt god jagt med krondyr. Ejendommen er særdeles velegnet til heste, kreaturer, lager m.m. og med gode boligforhold.
 
Ejendommen er beliggende ca. 25 km nordvest for Vejle ved Farre og ca. 7 km syd for Give, hvor der er skole, daginstitutioner, dagligvarehandel og gode fritidsaktivitets faciliteter.
 
Ejendommen er smukt beliggende ved lille grusvej lidt uden for Farre by. Boligen er bygget i 1986 med rød teglstens facade og sort beton tagsten. Boligen er bla. indrettet med bryggers, 2 badeværelser, køkken/alrum med brændeovn, stor stue vinkelret ud i velanlagt have, kontor, forgang og 6 værelser.
 
Driftsbygningerne er oprindelig brugt til malkekvæg, men har de seneste år være brugt til kalveproduktion og ammekvæg. Staldene er særdeles godt indrettet og velholdte. Der er plads til ca. 200 kreature, dog afhængig af størrelse på kreaturene, samt 4 heste.  Ejendommen er velegnet til kviehotel, ammekvæg eller måske frilandsgrise. Driftsbygningerne har også alternative anvendelses formål til f.eks. lagerhotel med god beliggenhed for det overordnede vejnet både mod øst, syd og nord.
 
Der medfølger ca. 17,28 ha., hvoraf de ca. 8,5 ha er agerareal, ca. 1,8 ha permanent græsareal, ca. 4,1 ha eng, restarealet er gårdsplads, have, skov, læhegn, markskel m.m.

Kontakt mægler

Jens Ravn

Jens Ravn

Salg og vurdering

Kend mig på at jeg GØR MIG UMAGE for dig.  LandboGruppens slogan er at VI GØR OS UMAGE og det vil jeg gøre for både mine sælgere og købere.Jeg har arbejdet med salg og vurdering af landbrugs- og fritidsejendomme på landet i 2,5 år hos LandboGruppen. Derfor inden har jeg arbejdet med vurdering af de samme ejendomstyper for en realkredit virksomhed i 12 år.

M: 2422 9900 T: 24229900 E: jra@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Jørn Lauritsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning