Erhvervs- / landejendom med gode driftsbygninger

Ramskovgårdvej 3, Hedegård, 7323 Give

5 ha naturskøn erhvervs-/landejendom med mulighed for heste, lager, entreprenør- eller håndværksvirksomhed med udgangspunkt i driftsbygningerne, som ville egne sig godt til lager, maskiner m.m.

 
Ejendommen er beliggende ca. 4 km fra Give og ca. 1 km fra Hedegård.
 
Driftsbygningerne har alternative anvendelsesmuligheder. Der kunne udlejes til campingvogne, eller andre udleje formål. Da bygningerne ligger tæt ved gode vejforbindelser.
 
Ejendommens driftsbygninger kunne bruges til mindre hobby dyrehold eller til kreative værksteder for den kreative familie. Der ville også kunne startes entreprenør eller håndværks virksomhed op med udgangspunkt i driftsbygningerne som ville egne sig godt til lager og maskiner.
 
Flot præsentabelt stuehus på 240 m². Stuehuset og er løbende moderniseret og fremstår i flot stand. Stuehuset indeholder entré med klinkegulv og gulvvarme. Toilet fra 2007 med klinkegulv og gulvvarme. Køkken-alrum med Invita køkkenelementer og udgang til terrasse. Stue. Stor stue med pejs. Badeværelse med klinkegulv, gulvvarme, bruseniche og installation til vaskemaskine og tørretumbler. Kontor. Soveværelse. 1. sal indeholder repos, 3 værelser og et pulterrum.
 
Stuehuset er beliggende med flot udsigt over lille sø og naturareal.

Kontakt os

Jens Ravn

Jens Ravn

Salg og vurdering

Mobil: 2422 9900 Telefon: 9629 6705 / E-mail: jra@landbogruppen.dk

Jeg har arbejdet med salg og vurdering af landbrugs- og fritidsejendomme på landet hos LandboGruppen siden 2014. Derudover har jeg arbejdet med vurdering af de samme ejendomstyper for en realkredit virksomhed i 12 år. I mit virke som landmand, har jeg en god indsigt i landbrugets og landdistrikternes forhold.LandboGruppens slogan er, at VI GØR OS UMAGE og det vil jeg gøre for både mine sælgere og købere. Kend mig på at, jeg GØR MIG UMAGE for dig.

Ansvarlig mægler: Jørn Lauritsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning