Ramskovgårdvej 3, Hedegård

7323 Give

5 ha naturskøn erhvervs-/landejendom med mulighed for heste, lager, entreprenør- eller håndværksvirksomhed med udgangspunkt i driftsbygningerne, som ville egne sig godt til lager, maskiner m.m.

 
Ejendommen er beliggende ca. 4 km fra Give og ca. 1 km fra Hedegård.
 
Driftsbygningerne har alternative anvendelsesmuligheder. Der kunne udlejes til campingvogne, eller andre udleje formål. Da bygningerne ligger tæt ved gode vejforbindelser.
 
Ejendommens driftsbygninger kunne bruges til mindre hobby dyrehold eller til kreative værksteder for den kreative familie. Der ville også kunne startes entreprenør eller håndværks virksomhed op med udgangspunkt i driftsbygningerne som ville egne sig godt til lager og maskiner.
 
Flot præsentabelt stuehus på 240 m². Stuehuset og er løbende moderniseret og fremstår i flot stand. Stuehuset indeholder entré med klinkegulv og gulvvarme. Toilet fra 2007 med klinkegulv og gulvvarme. Køkken-alrum med Invita køkkenelementer og udgang til terrasse. Stue. Stor stue med pejs. Badeværelse med klinkegulv, gulvvarme, bruseniche og installation til vaskemaskine og tørretumbler. Kontor. Soveværelse. 1. sal indeholder repos, 3 værelser og et pulterrum.
 
Stuehuset er beliggende med flot udsigt over lille sø og naturareal.

Kontakt mægler

Allan Elsted Hansen

Allan Elsted Hansen

Ejendomsmægler, MDE

Jeg har været med siden starten hos LandboGruppen i 2008. I 2010 gennemførte jeg mægleruddannelsen og har siden 1996 arbejdet med salg af ejendomme (primært landbrug) i det Sydvestjyske. Du vil derfor som kunde møde mig indenfor køb og salg af landbrugsejendomme.Med min solide landbrugsfaglige baggrund er din handel ved mig en garanti for stor faglig viden. Jeg sætter endvidere en ære i at have tilfredse kunder, der bliver hjulpet hele vejen i enhver handel.

M: 2557 9851 T: 7660 2134 E: aeh@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Allan Elsted Hansen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning