Hannevangvej 101, Kærup

6851 Janderup Vestj

Fritidslandbrug med 18,20 ha beliggende ca. 2,5 km. nord for byen Janderup, hvor der både er indkøb, skole, fritidsaktiviter samt togforbindelse til hhv. Nørre Nebel og Varde-Esbjerg.
 
Ejendommen er beliggende i fredelige omgiveler, godt tilbagetrukket fra vejen, hvor man ved indkørsel i gårdspladsen møder et overkommeligt og solidt landsted.
 
Stuehuset er opført i 1909 med et boligareal på 178 m² hvoraf 40 m² er udnyttet på 1. salen. Boligen fremstår udvendigt charmerende med kvist på 1. salen mod havesiden samt facade i røde sten, delvist udskiftede plastik vinduer samt eternittag. Indvendigt er boligen ikke renoveret i længere tid, men fremstår med god lofthøjde. I 2016 er der indsat luft til vand varmepumpe.
 
I direkte forbindelse med boligen, findes den tidligere staldbygning på 258 m². Bygningen fremstår oprindelig, udvendigt med facade i røde sten samt løbende udskiftet eternittag. Derudover findes mindre maskinhus, lagerbygning samt garage på samlet 245 m².
 
Jorden er beliggende i en samlet enhed omkring bygningerne, og fordeler sig på ca. 11,79 ha agerjord, 5,19 ha perm græs samt den resterende del som bygningsparcel, læhegn, vej, mv

Kontakt mægler

Frederik Gissemann Hansen

Frederik Gissemann Hansen

Ejendomsmægler, MDE

Jeg har været en del af teamet i Landbogruppen Jysk siden 2017. Jeg er efter landbrugsuddannelsen, og praktisk erfaring indenfor landbruget i både ind og udland, uddannet ejendomsmægler. Du finder mig ved salg og vurdering af både fritids- og produktionsejendomme.Jeg møder mine kunder i øjenhøjde, er ansvarsbevidst og vægter ærlighed højt. Jeg er et konkurrencemenneske og er ikke bleg for udfordringer. Jeg vil altid gøre mit bedste for at både sælgere og købere føler sig godt behandlet gennem hele salgsforløbet.

M: 2989 4029 T: 9629 6707 E: fgh@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Frederik Gissemann Hansen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning