Frøstrupvej 90

6830 Nørre Nebel

Yderst velholdt lystejendom med 16,8 ha beliggende i fredelige omgivelser ca. 3 km. fra byen Lunde. Ejendommen mødes med indkørsel via privat charmerende allé, hvor et flot velholdt landsted med en overkommelig bygningsmasse danner rammerne for ejendommen, med en dejlig "landlig" atmosfære.
 
Stuehuset er opført i 1895 og renoveret/-tilbygget af flere omgange, med et samlet boligareal på 213 m² hvoraf 70 m² findes på 1. salen. Boligen fremstår som resten af ejendommen velholdt, køkken renoveret i 2019, badeværelse fra 2002 og rummelig entré, alt sammen med gulvarme. Derudover stue med dejligt lysindfald fra karnap, stort soveværelse og kontor. 1. salen er udnyttet i 1992 - 1996, og fremstår med 4 værelser samt repos.
 
I direkte forbindelse med boligen er der i 2005 tilbygget flot baggang samt fuld isoleret dobbelt garage med troldtekt loft. Tilhørende findes dejlig have, med stor terrasse og orangeri. Udvendigt fremstår boligen med facade i rødesten, plastik vinduer samt Lindab ståltag med tagstensprofil fra 2005.
 
Udbygningerne er bestående af lade på 270 m² med fyrrum med RTB pillefyr fra 2017 samt dybstrøelsesareal der idag anvendes til fedekvæg. Derudover maskinhus på 510 m² med 2/3 del fast bund, med integreret værksted. På bygningningen er monteret 6,4 KW solcelleanlæg fra 2012.
 
Jorden er beliggende i en samlet enhed omkring ejendommen, og bestående af ialt ca. 15,67 ha ager, samt den resterende del som bygningsparcel, vej, læhegn mv. Jorden har vandingsmuligheder, og 11,40 ha er bortforpagtet til 31/12-21.
 
Charmerende og meget velholdt landejendom, med mange muligheder.

Kontakt mægler

Frederik Gissemann Hansen

Frederik Gissemann Hansen

Ejendomsmægler, MDE

Jeg har været en del af teamet i Landbogruppen Jysk siden 2017. Jeg er efter landbrugsuddannelsen, og praktisk erfaring indenfor landbruget i både ind og udland, uddannet ejendomsmægler. Du finder mig ved salg og vurdering af både fritids- og produktionsejendomme.Jeg møder mine kunder i øjenhøjde, er ansvarsbevidst og vægter ærlighed højt. Jeg er et konkurrencemenneske og er ikke bleg for udfordringer. Jeg vil altid gøre mit bedste for at både sælgere og købere føler sig godt behandlet gennem hele salgsforløbet.

M: 2989 4029 T: 9629 6707 E: fgh@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Frederik Gissemann Hansen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning