Vestterpvej 7, Vestterp

7200 Grindsted

Landejendom med 32,6 ha beliggende ca. 3 km. nord for Starup-Tofterup.

 
Lyst/-udlejningsejendom beliggende nær Starup bestående af beboelsesejendommen på Vestterpvej 7 på 0,49 ha samt en bygningsløs ejendom på Vestterpvej på samlet 32,13 ha. 
 
Ejendommene er beliggende i en samlet enhed, med et støtteberettiget areal på ca. 28,52 ha. fordelt på ca. 23,29 ha agerjord i gode reelle stykker og ca. 5,23 ha §3 eng i et stykke. Herudover findes søer og naturarealer på samlet ca. 2,50 ha med ideelle jagtmuligheder samt de resterende ca. 1,60 ha som bygningsparcel, vej, læhegn mv. På ejendommen findes markvandingsboring med jordledninger og hydranter. Boringen er dog ikke registreret ved kommunen og anlægget er ikke anvendt i en lang årrække. - Jorden er beliggende nær større naturområder, og jagten er således rigtig godt. 
 
Beboelsen på Vestterpvej 7 er bestående af en bolig på 108 m² hvoraf 23 m² findes på 1. salen. Boligen fremstår med 3 værelser på 1. salen, i underetagen findes badeværelse med gulvvarme og køkken og stue med trægulve. Udvendigt fremstår denne med facade i røde sten, eternittag samt trævinduer. Opvarmning sker via. oliefyr, kloakering til septiktank med nedsivning og vandforsyning fra Starup - Tofterup vandværk. 
 
De tilhørende udbygninger er bestående af staldbygning, lade og maskinhus på samlet 315 m².- Boligen og staldbygningerne er udlejet til kr. 5.000 pr. mdr. + forbrug.

Kontakt mægler

Jens Ravn

Jens Ravn

Salg og vurdering

Kend mig på at jeg GØR MIG UMAGE for dig.  LandboGruppens slogan er at VI GØR OS UMAGE og det vil jeg gøre for både mine sælgere og købere.Jeg har arbejdet med salg og vurdering af landbrugs- og fritidsejendomme på landet 2,5 år hos LandboGruppen. Derfor inden har jeg arbejdet med vurdering af de samme ejendomstyper for en realkredit virksomhed i 12 år.

M: 2422 9900 T: 24229900 E: jra@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Allan Elsted Hansen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning