Vestterpvej 7, Vestterp

7200 Grindsted

Landejendom med 32,6 ha beliggende ca. 3 km. nord for Starup-Tofterup.

 
Lyst/-udlejningsejendom beliggende nær Starup bestående af beboelsesejendommen på Vestterpvej 7 på 0,49 ha samt en bygningsløs ejendom på Vestterpvej på samlet 32,13 ha. 
 
Ejendommene er beliggende i en samlet enhed, med et støtteberettiget areal på ca. 28,52 ha. fordelt på ca. 23,29 ha agerjord i gode reelle stykker og ca. 5,23 ha §3 eng i et stykke. Herudover findes søer og naturarealer på samlet ca. 2,50 ha med ideelle jagtmuligheder samt de resterende ca. 1,60 ha som bygningsparcel, vej, læhegn mv. På ejendommen findes markvandingsboring med jordledninger og hydranter. Boringen er dog ikke registreret ved kommunen og anlægget er ikke anvendt i en lang årrække. - Jorden er beliggende nær større naturområder, og jagten er således rigtig godt. 
 
Beboelsen på Vestterpvej 7 er bestående af en bolig på 108 m² hvoraf 23 m² findes på 1. salen. Boligen fremstår med 3 værelser på 1. salen, i underetagen findes badeværelse med gulvvarme og køkken og stue med trægulve. Udvendigt fremstår denne med facade i røde sten, eternittag samt trævinduer. Opvarmning sker via. oliefyr, kloakering til septiktank med nedsivning og vandforsyning fra Starup - Tofterup vandværk. 
 
De tilhørende udbygninger er bestående af staldbygning, lade og maskinhus på samlet 315 m².- Boligen og staldbygningerne er udlejet til kr. 5.000 pr. mdr. + forbrug.

Kontakt mægler

Frederik Gissemann Hansen

Frederik Gissemann Hansen

Ejendomsmægler, MDE

Jeg har været en del af teamet i Landbogruppen Jysk siden 2017. Jeg er efter landbrugsuddannelsen, og praktisk erfaring indenfor landbruget i både ind og udland, uddannet ejendomsmægler. Du finder mig ved salg og vurdering af både fritids- og produktionsejendomme.Jeg møder mine kunder i øjenhøjde, er ansvarsbevidst og vægter ærlighed højt. Jeg er et konkurrencemenneske og er ikke bleg for udfordringer. Jeg vil altid gøre mit bedste for at både sælgere og købere føler sig godt behandlet gennem hele salgsforløbet.

M: 2989 4029 T: 9629 6707 E: fgh@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Frederik Gissemann Hansen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning