Engholmvej 4

7323 Give

Ejendommen er beliggende mellem Brande og Give ca. 2-3 km. vest for Thyregod, hvor der er skole, dagintuitioner, dagligvarehandel og særdeles gode fritidsaktivitetsmuligheder bl.a. med svømmehal. Thyregod er en særdeles aktiv by med et godt foreningsliv. 
 
Præsentabel bolig oprindelig opført i 1872. Boligen står i dag med teglstens facade væg og eternitskiffertag. Boligen er af flere gange totalrenoveret og moderniseret senest i 2007 og 2013.  Boligen er bl.a. indrettet med baggang, 2 gode badeværelser, værelse under renovering, køkken/ alrum med åben forbindelse til stue, værelse, forgang samt soveværelse med dressroom. Næsten hele stueetagen er med gulvvarme. Loftetagen er udnyttet med 3 værelser. 
 
Gode og velholdte driftsbygninger, der har mange anvendelses muligheder til f.eks.:
 
 
• Udlejning til campingvogne, eller andre udleje formål. Da bygningerne ligger tæt ved gode vejforbindelser.
• Mindre hobby dyrehold
• Kreative værksteder for den kreative familie. 
• Mindre entreprenør- eller håndværksvirksomhed med udgangspunkt i driftsbygningerne som ville egne sig godt til lager og maskiner
 
Der medfølger ca. 6,7 ha, som består af både ager, skov, sø og naturarealer, med gode jagt muligheder. 
 
Der er mulighed for tilkøb af yderligere jord

 

Et salg forudsætter, at restejendommen ligeledes bliver solgt

Kontakt mægler

Jens Ravn

Jens Ravn

Salg og vurdering

Kend mig på at jeg GØR MIG UMAGE for dig.  LandboGruppens slogan er at VI GØR OS UMAGE og det vil jeg gøre for både mine sælgere og købere.Jeg har arbejdet med salg og vurdering af landbrugs- og fritidsejendomme på landet i 2,5 år hos LandboGruppen. Derfor inden har jeg arbejdet med vurdering af de samme ejendomstyper for en realkredit virksomhed i 12 år.

M: 2422 9900 T: 9629 6705 E: jra@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Jørn Lauritsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning