Erhvervs- og landbrugsejendom med ca. 2 ha, hvor Potentiale Hotellet lejer de fleste af driftsbygningerne til unge hjemløse

Lundvej 32, 7400 Herning

Særdeles naturskøn velbeliggende ejendom med udsigt til både mark og eng.  Ejendommen er beliggende nordøst for Herning med ca. 4,5 km til centrum af Herning ad belyst cykelsti, 1 km til motorvej. Kun 500 m til bybus-stoppested og 1 km til Gjellerup centrum. 
 
Arealet er velbeliggende ved ejendommen.
 
Ejendommen kan erhverves med et større jordareal, efter nærmere aftale.
 
Godt, solidt og præsentabelt stuehus der er totalt renoveret i 1982, tilbygget i 1998 samt med nyt køkken, entré og badeværelse i 2008. Driftsbygningerne danner rammen om ”Potentiale Hotellet”, som bygningerne er udlejet til. ”Potentiale Hotellet er en institution for op til ca. 14 unge hjemløse, som bor på stedet. Ejendommen fremtræder overalt velholdt og ryddelig og er velegnet til nuværende formål eller et beslægtet erhverv indenfor undervisning, fritid eller anden lignende funktion. 
 
En ejendom med mange muligheder og alternative anvendelses muligheder. Nedenstående kan fremhæves, som velegnede muligheder.

Store lejeindtægter med nuværende lejemål og potentiale til udlejning af stuehuset eller dele af dette.
- Entreprenører eller håndværkere.
- Rideskole/stutteri
- Bed and Breakfast
- Airbnb
- Kursus-sted
- Bofællesskab
- Opholdssted
- Værelsesudlejning til studerende

Kontakt os

Jens Ravn

Jens Ravn

Salg og vurdering

Mobil: 2422 9900 Telefon: 9629 6705 / E-mail: jra@landbogruppen.dk

Jeg har arbejdet med salg og vurdering af landbrugs- og fritidsejendomme på landet hos LandboGruppen siden 2014. Derudover har jeg arbejdet med vurdering af de samme ejendomstyper for en realkredit virksomhed i 12 år. I mit virke som landmand, har jeg en god indsigt i landbrugets og landdistrikternes forhold.LandboGruppens slogan er, at VI GØR OS UMAGE og det vil jeg gøre for både mine sælgere og købere. Kend mig på at, jeg GØR MIG UMAGE for dig.

Ansvarlig mægler: Jørn Lauritsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning