Del af Sevelskovbyvej 12, Sevelskovby

7830 Vinderup

Charmerende hobbylandbrug med et tilhørende areal på ca. 9,3 ha. Der er både marker, som kan anvendes til afgræsning af dyrehold, eget skovområde, hvor naturen kan opleves eller du kan gå på jagt. Der forefindes en god bestand af rådyr og dådyr, som holder til i området og i den medfølgende skov.
 
Stuehuset har ifølge BBR-Meddelelsen et samlet boligareal på 160 m2, mens der jf. Energimærkets opmålinger er et boligareal på ca. 218 m2 fordelt på 139 m2 i stueplan og ca. 79 m2 på 1. salen. Stueplan består af gang, badeværelse, køkkenalrum, en større stue med havestue og i forbindelse med endnu en stue, et værelse/kontor samt entré. Husets 1. sal består af en fordelingsgang samt tre værelser, hvor der fra soveværelset er direkte adgang til badeværelset. Boligen fremstår lys, pæn og velindrettet med plads til hele familien.
 
Ejendommens udbygninger består af garage, maskinhus, et ældre staldanlæg samt gylletank. Staldanlægget, der tidligere har været anvendt til kostald, bærer præg af mange år på bagen samt mange års anvendelse til dyrehold. Maskinhuset har mange forskellige anvendelsesmuligheder.
 
Derudover er ejendommen flot beplantet med store træer og en særdeles flot og velanlagt parklignende have, hvor du både fra huset og haven kan nyde et evt. dyrehold, der afgræsser de tilhørende marker.
 
Ejendommen forsynes med vand fra Sevel Vandværk og opvarmes enten via luft til luft varmepumpe, brændeovn eller oliefyr, mens 1. salen opvarmes med el-radiatorer. Kloakforhold er trixtank.
 
Der er mulighed for tilkøb af yderligere skov/jord, såfremt der er interesse for det, da ejendommen udstykkes fra hovedejendommen på ca. 18,4 ha. Kontakt mægler for mere information.

Kontakt mægler

Emma Isabel Thorhauge

Emma Isabel Thorhauge

Ejendomsmægler, MDE

T: 29658950 E: eth@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Jørn Lauritsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning