HESTEEJENDOM

Tastrupvej 11, Sig

6800 Varde

Ejendommen med i alt 17 ha, er beliggende i byen Sig, hvor der findes skole, indkøb og fritidsaktiviteter samt tog og cykelstiforbindelse med direkte transport til både Varde og Esbjerg. 
 
Ejendommen drives i dag med opstaldning af heste, samt udlejning af bygninger og jord til rideskole, med god årlig lejeindtægt. - Forhør ejendomsmægler for nærmere information. 
 
Ejendommens bygninger er bestående af den oprindelige charmerende 4 længede ejendom, hvor de gl. staldlænger danner rammerne om en hyggelig gårdhave. Her er i alt 450 m² der er indrettet til værksted, rytterstue m. toilet, fyrrum samt ladebygninger til opbevaring. I forbindelse hermed findes hestestalden med stålspær på 247 m² med 16 gode murede hestebokse. Parallelt med stalden findes en tidligere svinestald med stålspær. I 2004 er opført en flot stor ridehal med ridebane på 20 x 40 meter med barriere, hængende sprinklere & lukkede tilskuerfaciliteter. Derudover findes ladebygning samt rundbuehal på 247 m².
 
Stuehuset er opført i 1877 med et boligareal på 237 m² uden udnyttelse på 1. salen. Boligen fremstår i ældre charmerende stil, med mulighed for at sætte sit eget præg, og fremstår udvendigt med sort betontag fra 2010 løbende udskiftede plastikvinder, samt hvidkalket pudset facade.
 
Den tilhørende jord fordeler sig på ca. 11,25 ha ager, ca. 2,52 ha perm græs/eng ca. 2 ha. natur, skov og sø samt den resterende del som bygningsparcel, vej, læhegn mv. Jorden er beliggende ved og omkring bygningerne.

Kontakt mægler

Frederik Gissemann Hansen

Frederik Gissemann Hansen

Ejendomsmægler, MDE

Jeg har været en del af teamet i Landbogruppen Jysk siden 2017. Jeg er efter landbrugsuddannelsen, og praktisk erfaring indenfor landbruget i både ind og udland, uddannet ejendomsmægler. Du finder mig ved salg og vurdering af både fritids- og produktionsejendomme.Jeg møder mine kunder i øjenhøjde, er ansvarsbevidst og vægter ærlighed højt. Jeg er et konkurrencemenneske og er ikke bleg for udfordringer. Jeg vil altid gøre mit bedste for at både sælgere og købere føler sig godt behandlet gennem hele salgsforløbet.

M: 2989 4029 T: 9629 6707 E: fgh@landbogruppen.dk

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning