Enemærkevej 11, Nørskov

7323 Give

38,6 ha. Planteavls- natur- og jagtejendom med god bolig og driftsbygninger med mange anvendelsesformål. Ejendommen er beliggende ca. 25 km. nordvest for Vejle mellem Billund og Give.

 
Boligen

Boligen er oprindelig opført i 1920 om og tilbygget i 1981, samt løbende renoveret og moderniseret. Boligen fremstår i dag meget vel vedligeholdt med pudset facadevæg og henholdsvis eternittag og flad tag på tilbygningen.  Boligen er bl.a. indrettet med gang, pænt køkken/alrum, stor stue, forgang, badeværelse med gulvvarme. Loftetagen er udnyttet med 3 værelser. Tilbygningen fra 1981 er indrettet med stor stue med adgang til terrasse og den parklignende have, 2 værelser, viktualierum, fordelingsgang og vaskerum.  Boligen er omkranset af særdeles smuk have og idyllisk gammel "Bondegårds" gårdsplads med pigsten.
 
Driftsbygningerne

Driftsbygningerne består af ca. 1160 m² ældre stalde, maskinhaller og lagerfaciliteter. Driftsbygningerne er fortrinsvis opført med teglsten/pudset facade væg og eternittag samt rundbuehaller. Især de gamle bygninger danner rammen om den smukke gårdsplads. Driftsbygningerne har mange anvendelses formål, som er fremhævet nedenstående
• Der kunne udlejes til campingvogne, eller andre udleje formål.
• Driftsbygninger kan bruges til mindre hobby dyrehold eller til kreative værksteder. 
• Der ville også kunne startes mindre entreprenør eller håndværks virksomhed op på ejendommen.
• Ejendommen ligger godt i forhold til det overordnede vejnet uden at være generet heraf
 
Jordarealet

Arealet er beliggende i 2 store klumper på hver side af ejendommen, jorden er let sandmuld, hvor ca. halvdelen kan vandes.  Ud over de dyrkbare arealer er der skov og naturarealer med særdeles god jagt.
 
Beliggenhed

Ejendommen er beliggende i Nørskov, som er et lille natursmukt samfund af små landejendomme og boliger. Hvor beboerne i området har et stærkt fællesskab og sammenhold

Kontakt mægler

Jens Ravn

Jens Ravn

Salg og vurdering

Kend mig på at jeg GØR MIG UMAGE for dig.  LandboGruppens slogan er at VI GØR OS UMAGE og det vil jeg gøre for både mine sælgere og købere.Jeg har arbejdet med salg og vurdering af landbrugs- og fritidsejendomme på landet 2,5 år hos LandboGruppen. Derfor inden har jeg arbejdet med vurdering af de samme ejendomstyper for en realkredit virksomhed i 12 år.

M: 2422 9900 T: 24229900 E: jra@landbogruppen.dk

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning