Del af Stadionvej 1, Horne

6800 Varde

Ejendommen består at et flot byhus (Patriciastil) beliggende i Horne by i Varde kommune. 

Vinkelret på boligen er en tidligere staldbygning som for den første dels vedkommende er tidligere butik og denbagerste del står stadig med gamle svinestier, men rummer mange alternative anvendelsesmuligheder. Vinkelret herpå er der så vognport som også rummer en lukket garage og denne bygninger er med til at skabeen hyggelig lukket gårdsplads med god læ fra vest.
 
Boligen har et grundplan på 100 m2 og med 50 m2 udnyttet til 4 gode værelser på 1.salen. Boligen fremtræderudvendig præsentabel hvidpudset og med nyere vinduer og pænt tegltag. Indvendig trænger boligen til engennemgribende modernisering. Der er såvel offentlig afløb som vand indlagt.
 
En spændende bynær beliggende ejendom, men god plads for den pladskrævende familie med denpladskrævende hobby/fritidsinteresse. Kan evt. erhverves med mindre agerjord, forhør nærmere ved mægler.

Kontakt mægler

Allan Elsted Hansen

Allan Elsted Hansen

Ejendomsmægler, MDE

Jeg har været med siden starten hos LandboGruppen i 2008. I 2010 gennemførte jeg mægleruddannelsen og har siden 1996 arbejdet med salg af ejendomme (primært landbrug) i det Sydvestjyske. Du vil derfor som kunde møde mig indenfor køb og salg af landbrugsejendomme.Med min solide landbrugsfaglige baggrund er din handel ved mig en garanti for stor faglig viden. Jeg sætter endvidere en ære i at have tilfredse kunder, der bliver hjulpet hele vejen i enhver handel.

M: 2557 9851 T: 7660 2134 E: aeh@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Allan Elsted Hansen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning