Stabyvej 76, Husby

6990 Ulfborg

Ledgaard landbrug og festlokaler er i særklasse smukt beliggende mellem Husby og Staby i kanten af naturpark Nissum Fjord med udsigt over Husby sø

 
LEDGAARD er på 21,3 ha. En dejlig landbrugsejendom, der byder på både bondegårdsferie, festlokaler, weekendophold og andre uanede muligheder! Ejendommen/stedet er i fuld drift og et populært sted for ferie, fest og weekendophold.

Til ejendommen hører et samlet jordtilliggende på 21,28 ha, hvoraf ca. 15,08 ha udgør EU-arealer, mens resten består af skov, læhegn, bygningsparcel med gårdsplads, have og udenomsarealer.
 
Stuehuset er i 1954 opført i en rød sten og senere til-/ombygget i 1995. Boligen rummer hele 215 m2 fordelt på toplan med 49 m2 på 1. salen, og med toilet/badeværelse på begge etager. Boligen er løbende renoveret og moderniseret med flot og lyst køkken i åben forbindelse med stuen, der har en flot udsigt til haven og Husby sø. Tilbygningen anvendes i dag som en lejlighed, men er oprindelig bygget og indrettet som handicap-venlig bolig/lejlighed, med stort badeværelse med spabad, stue med te-køkken og 1. sal med værelser. Dertil er der en kælder, der i dag anvendes til opbevaring af diverse m.m., men som dog ikke er registreret i BBR-Meddelelsen.
 
Vest for stuehuset er fire identiske, men spejlvendte, ferielejligheder til erhvervsmæssig udlejning. De firelejligheder er hver især 57 m2 og er fra 1998. Lejlighederne rummer en stor stue med et lille køkken, stort badeværelse og to værelser med i alt fem sovepladser inkl. køjeseng. Til hver lejlighed er også en lille hyggelig terrasse
 
Overfor stuehuset er de gamle drifts- og staldbygninger i dag renoveret og istandsat til et fuldt udstyret grovkøkken, spisesal til gæsterne, toiletter og opholdsrum med bordtennis, billard m.m. til gårdens gæster. Herfra er der adgang til én af festsalene, der kan rumme ca. 50 personer. Hertil er et køkken, der er forberedt til at opsætte endnu et fuldt grovkøkken, to ferielejligheder, der ofte anvendes til overnattende gæster fra stedets arrangementer/fester, et badeværelse samt motionsrum og garage. 
 
Sammenbygget hermed er der adgang til den store festsal, der kan rumme op mod 100 personer. Salen er med lyst troldtekt-loft, der giver en særdeles god lyd i det ellers store lokale. Her er ligeledes hjørne med bar, et hjørne til musiker/band til festerne samt toiletter. Fra festsalen er der store vinduespartier og adgang ud til gårdmiljøet udenfor, hvor gæsterne kan hygge sig.
 
Til gården er der en stor og flot parklignende have med bl.a. stor legeplads til børnene, stor og flot sø, der bl.a.kan nydes fra vildmarksbadet.
 
I privat regi er der et maskinhus fra 2000 på 486 m2 med fast bund til ejendommens maskiner m.v. Dertil er en gyllebeholder, der dog ikke er godkendt, samt en større hal med køresiloer, løsdrift til kreaturer/gallowaykvæg og små bokse til geder og andre dyr til bondegårdsferien. Her er ligeledes fyrrum med stokerfyr

En ejendom med mange muligheder og yderligere potentiale

• Driftsbygningerne har mange alternative anvendelsesmuligheder.
• Mulighed for udlejning til campingvogne, entreprenør, håndværksvirksomhed, liberalt erhverv m.m.
• Videre udvikle på bondegårdsferie, selskabslokaler, festarrangementer, ferie-/weekendophold m.m..
• Muligheden for at ændre dele eller hele ejendommen til institution eller lign.
• Ejendommens driftsbygninger er velegnet til hobby dyrehold eller til kreative værksteder, gårdbutik m.m. 
• Lejeindtægt og afkastevne kan evt. øges.

Kontakt mægler

Jens Ravn

Jens Ravn

Salg og vurdering

Kend mig på at jeg GØR MIG UMAGE for dig.  LandboGruppens slogan er at VI GØR OS UMAGE og det vil jeg gøre for både mine sælgere og købere.Jeg har arbejdet med salg og vurdering af landbrugs- og fritidsejendomme på landet 2,5 år hos LandboGruppen. Derfor inden har jeg arbejdet med vurdering af de samme ejendomstyper for en realkredit virksomhed i 12 år.

M: 2422 9900 T: 24229900 E: jra@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Allan Elsted Hansen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning