Vejlevej 184, Vemmelund

7323 Give

Charmerende hobbylandbrug med 38,5 hektar med kort afstand til Give

 
"Lille Vemmelund" er et charmerende hobbylandbrug, der er skønt beliggende i rolige og fredlige omgivelser i smuk natur i det åbne land mellem Give og Givskud. Der medfølger et jordtilliggende på 38,5 hektar, hvoraf ca. 35 hektar udgør agerjord, som er bortforpagtet og drives økologisk. Jorden er særdeles velarronderet og ligger i ét stort samlet stykke lige ved ejendommen, og boniteten er en blanding af overvejende grovsandet jord og lerblandet sandjord.
 
"Lille Vemmelund" er beliggende med god infrastruktur lige rundt om hjørnet. Bus 117 (Give - Tørring Gymnasium) kører forbi på Vejlevej, og der er kun ca. ca. 2 km. til motorvejstilkørsel, så du hurtigt kommer til Billund, Vejle, Horsens, Aarhus og Herning. Derudover er der kun 4 km. til Give by, hvor du bl.a. finder både indkøb, skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter, foreningsliv og jernbanestation m.m. Dertil er ejendommen velbeliggende mellem Riis Plantage og Vemmelund Skov, og der ses en del vildt på ejendommen som fx krondyr, rådyr, harer, ræv, fasaner, ænder og duer.
 
Stuehuset er i 1881 opført på en charmerende kampestenssokkel og fremstår i dag som løbende renoveret og moderniseret med plads til hele familien. Stuehuset er bl.a. indrettet med entré med gulvvarme, stort badeværelse med gulvvarme, tre stuer, to værelser, køkken, viktualierum, badeværelse fra 2006 med gulvvarme og baggang med gulvvarme. Fra entréen er der trappe til 1. salen, hvor der er to værelser med gode skabe, stort repos med fast kontorbord med underskab/skuffer og ca. 45 kvm. uudnyttet loftsrum i den nordlige ende. Fra køkkenet er der en lem ned til kælderen, hvor der står et oliefyr, men anvendes dog ikke, hvorfor skorstenen ej heller anvendes.
 
Fra stuehuset er der flot udsigt til marker og skove og endda udsigt helt over til Kollemorten. Fra bagdøren er der udgang til en stor parklignende have med egen sø, flot beplantning med store, gamle træer, pergola med roser og buksbom hen til stor sydvendt terrasse samt en mindre østvendt formiddagsterrasse.
 
Udbygningerne består af et godt og funktionelt maskinhus fra 1979 med fast bund, stålplader som sidebeklædning og eternittag. Overfor er de originale staldbygninger med hvælvingeloft, som i dag anvendes til separat fyrrum med branddør til Vølund træpille-fyr fra 2016 og derudover opbevaring af diverse.
 
"Lille Vemmelund" er en særdeles dejlig ejendom med mange muligheder og velbeliggende med god infrastruktur i dejlige naturskønne omgivelser.

Kontakt mægler

Emma Isabel Thorhauge

Emma Isabel Thorhauge

Ejendomsmægler, MDE

T: 29658950 E: eth@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Emma Isabel Thorhauge

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning