SØNDERGÅRD

Trabjergvej 7, Skave, 7500 Holstebro

Ejendommen er beliggende i Trabjerg ved Skave i Holstebro Kommune.

Gården har en fint anlagt have med egen sø. Haven ligger mod syd og grænser til mindre befærdet kommunevej.

Driften er baseret på planteavl med 36 ha agerjord, hvoraf de 30 ha er et rektangulært stykke lige ved ejendommen.

Der er tillige en slagtesvineproduktion med 350 stipladser på fuldspaltegulv, automatisk tørfodring fra egen male/blandeanlæg og gastæt silo.

Ejendommen drives med passende maskinpark.

Boligen er ca. 100 år og med ialt 184 m² i grundplan og 90 m² udnyttet 1. sal. Boligen er pænt vedligeholdt og løbende moderniseret.

Boligen er indrettet med baggang med gulvvarme, bryggers med gulvvarme og opgang til 1. sal og nedgang til kælder med oliefyr, badeværelse med brus og gulvvarme, spisekøkken med vinylgulv, badeværelse med gulvvarme, gang med tæppe, værelse med tæppe, soveværelse med tæppe og 4 skabe, vinkelstue med tæppe og udgang til haven, stue med tæppe, forgang med tæppe samt stue med tæppe. 1. salen er indrettet med 4 værelser med tæppe og el-varme - som trænger til renovering - opholdsstue med kvist og altan.

Kontakt os

Jens Ravn

Jens Ravn

Salg og vurdering

Mobil: 24229900 Telefon: 24229900 / E-mail: jra@landbogruppen.dk

Jeg har arbejdet med salg og vurdering af landbrugs- og fritidsejendomme på landet hos LandboGruppen siden 2014. Derudover har jeg arbejdet med vurdering af de samme ejendomstyper for en realkredit virksomhed i 12 år. I mit virke som landmand, har jeg en god indsigt i landbrugets og landdistrikternes forhold.LandboGruppens slogan er, at VI GØR OS UMAGE og det vil jeg gøre for både mine sælgere og købere. Kend mig på at, jeg GØR MIG UMAGE for dig.

Ansvarlig mægler: Allan Elsted Hansen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning