Grønbækvej 6

7500 Holstebro

Planteavlsejendom beliggende i rolige og naturskønne omgivelser tæt på Holstebro.
 
Til ejendommen er i alt ca. 82 ha, hvoraf de ca. 53 ha er omdriftsarealer der kan vandes, ca. 2 ha permanent græs,ca. 12 ha eng/græs og ca. 12 ha skov/krat. De resterende ca.3 ha er vej, gårdsplads, hegn mm. 
 
Markerne ligger fint fordelt omkring bygningerne i sammenhæng med hinanden, og der er etableret vanding.Naturarealerne byder på en flot udsigt over ådalen samt masser af kuperet skov, hvor der et rigt dyreliv og gode jagtmuligheder.
 
Solidt stuehus som er udnyttet i 2 plan og som løbende er moderniseret, i alt ca. 205 m² bolig.  
 
Herudover er den gl. staldbygning renoveret og ombygget til fyrrum og lager. Endvidere findes ladebygning/maskinhus, udhus til heste/kreaturer, gl. slagtesvinestald som ikke anvendes, kartoffelhus og gylletank.
 
Stuehuset opvarmes billigt med flisfyr, der er byvand og kloak er septiktank.
 
En dejlig ejendom, som kan drives videre med planteavl eller alternativ hvor jorden bortforpagtes/sælges - oghvor man som ejer kan nyde den flotte skov, natur og jagt som forefindes.
 
En ejendom som bør opleves - ring og bestil en fremvisning.

Kontakt mægler

Jørn Lauritsen

Jørn Lauritsen

Direktør, Ejendomsmægler MDE

Jeg har været ansat i LandboGruppen siden 2017. Jeg har arbejdet som mægler siden år 2000, hvoraf de sidste 14 år har været med salg af produktionslandbrug, skove og liebhaverejendomme. Jeg har arbejdet med finansiering og salg af fast ejendom i ca. 30 år. De første år i pengeinstitut og kreditforening.Jeg er åben, ærlig og vedholdende og vægter faglighed højt i enhver handel. I mit arbejde som mægler er jeg især drevet af kundekontakten og at finde gode løsninger.

M: 23347068 T: 76602132 E: jol@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Jørn Lauritsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning