Bjerrevej 93

8840 Rødkærsbro

Charmerende 4-længet stråtækt ejendom. I perfekt balance med naturen, udført i flotte materialer og med masser af muligheder for en aktiv livsstil ligger denne charmerende ejendom tæt på Tange sø, og dens flotte omgivelser. Ejendommen er under udstykning og bliver på 3 ha. hvoraf ca. 1,7 ha. er agerjord, der er ideel til en stor hestefold. Mellem de oprindelige driftsbygninger og maskinhuset er der god plads til at etablere en ridebane. Ejendommens bygninger er beliggende godt 150 meter fra Bjerrevej. Ejendommens bolig er gennemrenoveret med udnyttelse af såvel grundplan som loft, alt sammen i gode materialer og i god stand. Boligen er med stråtækt tag.
 
Boligen er i stueplan indrettet med stor entre med adgang til badeværelse med brus, opgang til 1. sal og indgang til stort køkken/alrum med lys fra øst og vest. Herudover er der en stor stue på ca. 50 m2. Alle rum er med synlige bjælker og i stuen er der trægulve, mens der i de andre rum er klinker. På 1.sal er der 4 værelser og et toilet, alt forbundet med en fordelingsgang. 
 
Ejendommens oprindelige driftsbygninger er indrettet til garage, fyrrum, tidligere cafè og materialerum. Ejendommens oprindelige hønsehus/maskinhus, er indrettet til tidligere gårdbutik, der blev anvendt til salg af dekorationer og julepynt, men nemt kan anvendes til andet salg. I 2010 er der opført et maskinhus på 429 m2 i stålplader og eternittag og med fast bund. 
 
Ejendommen opvarmes med pillefyr, der opvarmer bolig og den tidligere gårdbutik.Overalt omkring bygningerne er der opryddet og anlagt fine haveforhold m.m.Alt i alt en utrolig velholdt og spændende ejendom.

Kontakt mægler

Alex Holst Christensen

Alex Holst Christensen

Ejendomsmægler MDE

Jeg har arbejdet hos LandboGruppen MidtØst siden 2012. Forinden har jeg været ansat i landboorganisationerne i Himmerland og Østjylland i 20 år, hvor jeg har arbejdet med rådgivning i forbindelse med køb og salg af landbrug. Du vil primært møde mig på produktionsejendommene, hvor jeg både arbejder med kvæg og svineejendomme. Det er helt naturlig for mig, idet jeg både har passet køer og svin - jeg er i tiderens morgen desuden selv opvokset på et svinebrug.

M: 2497 6302 T: 8728 2557 E: ahc@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Alex Holst Christensen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning