Aale - Fritidsbrug - 15,48 ha. i naturskønne omgivelser

Mattrupvej 28, Aale, 7160 Tørring

Velkommen til landejendommen Banken, ved den aktive landsby Aale. Her er ca. 15 minutters kørsel til motorvejen ved Horsens og til den midtjyske motorvej ved Tørring, 5 minutters gang til skole, børnehave og SFO og gode forhold til hjemmearbejdsplads/liberalt erhverv.
 
Ejendommen er på 15,48 ha, hvoraf 10,4 ha ligger i ådalen omkring Aale bæk og resten er fordelt på flere jordlodder, bl.a. eng ned til Gudenåen, hvilket giver ret til fiskeri og sejlads.
 
Stuehuset har et dejligt stort boligareal på 219 m2, fordelt med 134 m2 i stueplan og 85 m2 på 1.sal. Der er en god indretning, og det er med de mange værelser på 1. salen velegnet til den store børnefamilie. Stuehuset er totalrenoveret i 2001 med bl.a. nyt tag, vinduer, el, vand og afløbsinstallationer og gulvvarme i hele stueetagen. I 2006 er stuehuset facadeisoleret og 1. salen er udnyttet med bl.a. ny etageadskillelse, store Velux vinduer og indretning af 5 værelser,  badeværelse og der er etableret et stort solvarmeanlæg. Der er almen vandforsyning og afløb til godkendt nedsivningsanlæg. Centralvarmeanlægget er  kombineret fastbrændsel og stoker og huset er forberedt til opvarmning med varmepumpe, som vil hæve energimærket til klasse B.
 
Indretning: Forgang med plads til garderobe og trappe til 1.salen, badeværelse med bruseniche og badekar, opholdsstue i vinkel med god spiseplads, brændeovn og adgang til 1 stort soveværelse med skabsvæg. Fra opholdsstuen er der adgang til spisekøkken og videre adgang til bryggers og yderligere 1 værelse. 1.salen indeholder 5 gode værelser, badeværelse med bruseniche og fordelingsareal. Endvidere er der hems indover et af værelserne.
 
Driftsbygningerne består af en længe på 286 m2 i gårdpladsen. Der er nyt tag fra 2006 og indsat stålspær i halvdelen af stalden med adgang via stor port. Resten af arealet består af værksted/fyrrum og tidligere kostald. Herudover er der carport, en rundbuehal på 240 m2 og et polytunnel drivhus på 200 m2. 
 
En ejendom med et godt stuehus og mange muligheder både som lystejendom, fritidslandbrug eller liberalt erhverv. Der er tilladelse til et dyrehold på 15 DE og gode muligheder for jagt.
 
Ejendommens samlede areal på 15,48 ha består af ca. 12,8 ha. mark- og græsarealer og ca. 1 ha. skov. Resten er have, vej og arealet omkring ejendommen.
 
Der medfølger 12,6 EU- Enkeltbetalingsrettigheder, svarende til en udbetaling i 2021 på 24.168 kr.
 
 
Aale by er i en fantastisk udvikling med nye parcelhusgrunde og et godt sammenhold og masser af fritidsaktiviteter. Læs mere om byen på http://www.hedenstederne.dk/aale og bestil en tid til fremvisning af ejendommen.
 
Ejendommen kan evt. købes med mindre jord.

Kontakt os

Rikke Pedersen

Rikke Pedersen

Salg & Vurdering

Mobil: 29216831 / E-mail: rip@landbogruppen.dk

Jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Horsens og omegn siden 1998, og har helt fra start været en del af mæglerteamet hos LandboGruppen Midtøst. Jeg beskæftiger mig med salg af fritidsbrug, mindre landejendomme og jordhandler med mere. Det er indenfor disse områder, at du som kunde vil møde mig.Jeg ser en stor glæde i at give både sælger og køber den tryghed, der skal til, for at en handel er vellykket og afsluttet, så alle er fuldt ud tilfredse og føler, at de har fået en god og professionel behandling.

Ansvarlig mægler: Alex Holst Christensen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning