Lystejendom tæt ved Silkeborg

Porskærvej 7, 8600 Silkeborg

Ejendommen har tidligere været anvendt til mink, men fremstår i dag som en utrolig velholdt lystejendom med plads til ammekøer.
 
Bygningskomplekset består af en kun 10 år gammel funktionel og velindrettet bolig opført i røde sten. Huset indrettet med entré og opgang til 1. salen, dejligt køkken/alrum med flot Invita køkken og stue i ét, værelse, bad og kontor samt en sydvestvendt havestue. 1. salen er indrettet som ét stort rum med undtagelse af et værelse og bad. Det er dog nemt at opsætte skillevægge til efterfølgende opdeling. Der er gulvvarme i hele underetagen og radiatorer på 1. sal.
 
De oprindelige udbygninger består af en stald, der er indrettet til lagerrum/opbevaring med isoleret loftsbeklædning. Her er også indgang til fyrrum, der skal forsynes med flis eller træpiller. I direkte sammenhæng er en god ladebygning lavet i røde sten, og der er forberedt til at hulmursisolere. Der er gode tilkørselsforhold i gavlen. Modsat er der udgang til et overdække brugt som sommerstald til ejendommens ammekøer. Her er plads til ca. 20 køer med opdræt, der spiser fra en nordøst vendt fodergang. Frit herfra ligger et muret hus, der er udlejet til en murer for 1.500 kr. mdr. Det er indrettet som traditionel udhusbygning med gitterspær. Det tidligere pelshus er indrettet til værksted. Her er også et tidligere fryserum, der fungerer som frostfrit opmagasinering og værksted. I 2006 er der opført et maskinhus på 450 m2 med fast bund og stålspær. Her er isat to store porte i begge gavlender. Derforuden er der en tidligere minkhal med jordbund. Den er i dårlig stand og udgør ingen værdi.  For sig selv i retning mod Gødvad ligger en staldbygning, der anvendes til opstaldning i vinterhalvåret. Her er indrettet med dybstrøelse.
 
Ejendommens jord ligger naturskønt i et kuperet område. Agerjorden består af gode regulære marker. Der er samlet 42,74 ha. tilskudsberettiget jord, hvoraf 35,14 ha. er i omdrift. Derforuden er der ca. 7,5 ha. skov og 6,7 ha. eng og Å-parcel.
 
Der er en 400 meter lang fiskeret til Gudenåen og i øvrigt særdeles gode jagtmuligheder. 
 
Absolut en ejendom der fortjener en besigtigelse, i naturskønne omgivelser.

Kontakt os

Finn Damkjær Pedersen

Finn Damkjær Pedersen

Afdelingschef

Mobil: 2294 4106 Telefon: 76587750 / E-mail: fdp@landbogruppen.dk

Jeg har været ved LandboGruppen Midtøst siden 1. marts 2018. Jeg er uddannet landmand, har suppleret med forskellige kurser og taget bestyrelsesuddannelsen. Derudover har jeg været selvstændig landmand i 22 år, så jeg kender til problematikken og de mange overvejelser ved at sælge sit livsværk. Jeg sidder i flere bestyrelser indenfor landbrug og har derfor et stort netværk.Jeg beskæftiger mig primært med de større professionelle landbrug, så det er her du som kunde vil møde mig.Det der driver mig som mægler er, for det første at komme ud og få dialogen med landmændene. For det andet er muligheden for at sælge et livsværk helt unik og det er enormt tillidsfuldt at få den opgave. Derfor vil jeg også gøre alt for at leve op til den tillid og gøre mit bedste i enhver handel.

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning