Kontakt os

Fredfyldt ejendom med gode jagt- og fiskemuligheder

  • Kort

Julianehåbvej 66, 6360 Tinglev

Julianehåbvej 66 er et areal under udstykning, hvorfor de arealer der medfølger alene omhandler natur- og græsningsarealer i alt ca. 15,2 ha.

Et mindre areal er registret som fredskov.

Størstedelen af arealet er beliggende langs med Sønderå der har et fremragende fiskevand.

I handlen kan medfølge 10 års jagtret på ca. 21 ha, der grænser direkte op til en del af Fredstrup skov, der har sin egen bestand af kronvildt.

Ejendommen kan alene erhverves af personer der har en landbrugsejendom med et stuehus jfr. landbrugsreglerne herom.

Forhør nærmere hos Landbogruppen Syd.

  • Sagsnummer 6012A368
  • Type Planteavlsbrug/agerbrug,
    Jord
  • Hektar 15,29
  • Finansiering
  • Pris 1.090.000
  • Ejerudgift 159
Lars Bukhave Ejendomsmægler, MDE Tlf. 7436 5171 / Mobil 4182 0023 / E-mail lbu@landbogruppen.dk Jeg har været ansat hos LandboGruppen Syd siden midten af 2017. Jeg blev uddannet landmand i 1995, og var derefter selvstændig indtil 2003 med svineproduktion. Ansat 10 år i den finansielle sektor, hvor jeg tog akademi-uddannelse med fokus på erhverv. Har derudover undervist på landbrugsskole og arbejdet som driftsøkonom. Hos LandboGruppen Syd beskæftiger jeg mig primært med salg af kvæg- og planteavlsejendomme og boliglandbrug, men jeg har også kendskab til svineproduktion. Jeg har en stor interesse i, at komme ud og møde forskellige mennesker og deres baggrund og har altid haft en kærlighed til formidling og salg. Jeg lægger stor vægt på at se muligheder i de forskellige situationer, også når det kan være svært. Jeg har det bedst, når jeg møder mennesker, der hvor de er og kan skabe den gode dialog.


Ansvarlig Mægler: Carina Jessen