Holstebrovej 436

7860 Spøttrup

Fritidslandbrug beliggende ved Hvidbjerg få km fra handelsbyen Skive med et samlet jordtilliggende på i alt ca. 26 ha.
 
Området er et velfungerende lokalsamfund med mange ildsjæle og med bl.a. god børnehave.
 
Her er tale om en ejendom med mange anvendelsesmuligheder, bl.a. er her hal/isol.værksted (med nye lægter og nyt ståltag på en side), stor hal på ca. 1400 kvm til lager eller udlejning (p.t. ca. kr. 50.000 i årlig leje), der er stort stuehus som er udnyttet i 2 plan på i alt 238 kvm boligareal. Stuehuset er efterisoleret, har fået nye lægter og hele taget er udskiftet. Lukket have og hyggeligt gårdmiljø.
 
Ved ejendommen er det meste af jorden, ca. 21,5 ha hvoraf de ca. 20,6 ha er god agerjord, samt en græs/engparcel på ca. 4,3 ha lidt derfra - i alt ca. 25 ha som p.t. er udlejet.
 
Stuehuset er indrettet med BRYGGERS med klinker m/varme, oliefyr, KONTOR med trægulv m/varme, DISP.RUM og KØKKEN med trægulv og spiseplads, BADEVÆRELSE med klinker m/varme, bruser, SOVEVÆRELSE med tæppe, faste skabe, STUE med tæppe og fransk dør, ENTRE med tæppe og STUE med udgang til haven. 1. sal med REPOS med laminatgulv, trappe, 3 VÆRELSER med tæppe/laminatgulv, MELLEMGANG og delvist færdigt VÆRELSE.
 
Der opvarmes med oliefyr, der er trixtank med sivedræn og privat alment vandforsyning.
 
Ejendommen kan også købes med få ha, sammen med bygningerne.

Kontakt mægler

Jørn Lauritsen

Jørn Lauritsen

Direktør, Ejendomsmægler MDE

Jeg har været ansat i LandboGruppen siden 2017. Jeg har arbejdet som mægler siden år 2000, hvoraf de sidste 14 år har været med salg af produktionslandbrug, skove og liebhaverejendomme. Jeg har arbejdet med finansiering og salg af fast ejendom i ca. 30 år. De første år i pengeinstitut og kreditforening.Jeg er åben, ærlig og vedholdende og vægter faglighed højt i enhver handel. I mit arbejde som mægler er jeg især drevet af kundekontakten og at finde gode løsninger.

M: 23347068 T: 76602132 E: jol@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Jørn Lauritsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning