Hedevej 2

7184 Vandel

Projekt-landbrugsejendom med udviklingsmuligheder

 
33,6 ha ejendom beliggende sydøst for Billund by. Ejendommen ligger tæt ved Lalandia, lufthavnen og Legoland. Arealet er i et godt jordstykke på østsiden af Hedevej.
 
Stuehuset anvendes til boligformål for ejeren, og driftsbygningerne udnyttes til lager, hvorfra der drives murerforretning.
 
Ejendommen har med den i særklasse gode beliggenhed tæt ved Billund, Lalandia, lufthavnen og Legoland gode udviklingsmuligheder. Jf. kommuneplanen er området rekreativt område, med en fremtidig planzone som by- og landzone. I notat om områdeanvendelse står der bl.a.: Områdets anvendelse fastlægges til rekreative og offentlige formål, ferie- og fritidsformål i form af bebyggelse og anlæg af hoteller og individuelle rekreative ferieboliger i tilknytning til en ferieby.
 
Stuehuset er opført i to plan i 1977 i hvide sandsten med eternittag. Der er foretaget en gennemgribende renovering af stueetagen indenfor de seneste år. Boligarealet udgør i alt 230 m². Fra indgangen er der adgang til toilet og køkken-alrum, herfra indgang til kontor samt stor stue og udestue, hvorfra der er opgang til 1. sal. 1. salen er bl.a. indrettet med 4 værelser, depotrum og toilet. Renoveringen af stueetagen er foretaget med JKE-køkken, rustikt loft, lyse vægge, linoleumsgulve i køkken og køkkenalrum samt tæppe i stuen. Der er udgang mod syd til en dejlig terrasse.
 
På 1. salen er der ligeledes rustikt loft og tæpper på gulvene.
 
Driftsbygningerne består af tre store bygningskomplekser, der anvendes som lagerrum for ejerens murerforretning. Der er tale om en bygning opført i stålplader, både som vægge og tag, samt to andre bygninger opført i mursten og med eternittag.
 
Jorden ligger godt ved og omkring bygningerne og består af en god sandjord. Som det ses af kortet, er arealet sammenfattet i ét stykke. Der er 30 ha ager, der er bortforpagtet til kr. 3.800,00 pr. ha. Derudover er der 3,6 ha læhegn, vej, bygningsparcel m.v.

Kontakt mægler

Jens Ravn

Jens Ravn

Salg og vurdering

Kend mig på at jeg GØR MIG UMAGE for dig.  LandboGruppens slogan er at VI GØR OS UMAGE og det vil jeg gøre for både mine sælgere og købere.Jeg har arbejdet med salg og vurdering af landbrugs- og fritidsejendomme på landet 2,5 år hos LandboGruppen. Derfor inden har jeg arbejdet med vurdering af de samme ejendomstyper for en realkredit virksomhed i 12 år.

M: 2422 9900 T: 24229900 E: jra@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Jørn Lauritsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning