Stubkærvej 3

7441 Bording

Dejligt fritidslandbrug, roligt beliggende, omkranset af træer og levende hegn og med kun ca. 9 km til Ikast og Bording - skolebus kommer forbi få meter fra ejendommen.
 
En tre-længet ejendom med i alt ca. 24 ha jord , som er samlet i en parcel omkring bygningerne og hvoraf de ca. 16 ha er agerjord.
 
Bygningerne består af stort stuehus med delvist udnyttet 1. sal og i alt ca. 241 m2 udhus til lager, stort v ærksted /hal, gl. kartoffelhus og hus til fyrrum med pillefyr. Fremstår med pudset facade og eternittag( tag p å stuehus fra 2013).
 
Indretning i stuehus er baggang /gang, kontor, køkken/alrum, entre og stor stue, badeværelse med kar, 2 værelse og disp.rum, 1. sal med 2 værelser  gang og toilet.
 
Huset opvarmes med pillefyr varmtvandsbeholder, der er alment privat vandforsyning og septiktank med nedsivning.

Kontakt mægler

Jørn Lauritsen

Jørn Lauritsen

Direktør, Ejendomsmægler MDE

Jeg har været ansat i LandboGruppen siden 2017. Jeg har arbejdet som mægler siden år 2000, hvoraf de sidste 14 år har været med salg af produktionslandbrug, skove og liebhaverejendomme. Jeg har arbejdet med finansiering og salg af fast ejendom i ca. 30 år. De første år i pengeinstitut og kreditforening.Jeg er åben, ærlig og vedholdende og vægter faglighed højt i enhver handel. I mit arbejde som mægler er jeg især drevet af kundekontakten og at finde gode løsninger.

M: 2334 7068 T: 7660 2132 E: jol@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Jørn Lauritsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning